2777
2789
عنوان

مرده هرزه

118 بازدید | 14 پست

یه نفرو میشناسم هم زن داره هم چندتا بچه هم همزمان با چندین دختر دوسته که با وعده وعیدهای دروغ سرکارشون میزاره انقد دلم میخواد دستش رو بشه ولی حیف که کاری ازم برنمیاد اون دخترا ساده هستن گول این انترو میخورن به همه هم یا میگه خانمم مرده یا میگه طلاقش دادم یا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زنش بگو جرش بده

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

زنش میدونه ولی کاری از دستش برنمیاد زورش بهش نمیرسه دختر دم بخت پسر دم بخت داره

پس باید اون زن یاد بگیره چطور از حقش دفاع کنه

ضعیف نباشه

فعلا باید روی شخصیتش کار کنه.

کاری از کسی بر نمیاد

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

پس باید اون زن یاد بگیره چطور از حقش دفاع کنهضعیف نباشهفعلا باید روی شخصیتش کار کنه. کاری از کسی بر ...

کاملا حرفات درسته فقط من موندم خدا چرا هیچ کاریش نمیکنه این همه با احساسات دخترا بازی میکنه و سرکارشون میزاره

کاملا حرفات درسته فقط من موندم خدا چرا هیچ کاریش نمیکنه این همه با احساسات دخترا بازی میکنه و سرکارش ...

توی همین نی نی سایت دخترایی رو دیدم که مجازی یا با شناخت محدود از یه نفر باهاش میرن توی رابطه

هزاران بار ازشون پرسیدم از کجا میدونی طرف زن نداره و اونده تو رو اغفال کرده

همه میگن نه همچین آدمی نیست

بیان ببینن همچین آدمایی واقعا هستن و واقعا خیلیاشون بهشون نمیاد ولی دروغ میگن دروووووغ

تو رو خدا با هر کسی دوست نشین رابطه برقرار نکنین آه یه زن دیگه شما رو میگیره

دوستی های بی هدفو بذارین کنار

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

کاملا حرفات درسته فقط من موندم خدا چرا هیچ کاریش نمیکنه این همه با احساسات دخترا بازی میکنه و سرکارش ...

تو قران میگ ظالم به حال خودش رها میشه

یه پرده رو چشمش میکشیم تا واقعیت نبینه

بره تو مسیر گمراهی غرق بشع اون دنیا به حسابش میرسیم

توی همین نی نی سایت دخترایی رو دیدم که مجازی یا با شناخت محدود از یه نفر باهاش میرن توی رابطههزاران ...

دقیقا گل گفتی بخدا ببین مرد متاهل که چیزی از دست نمیده فقط عمرو جوانی اون دختر رو از بین میبره وابستش میکنه ازش سواستفاده میکنه بعد ولش میکنه

تو قران میگ ظالم به حال خودش رها میشهیه پرده رو چشمش میکشیم تا واقعیت نبینهبره تو مسیر گمراهی غرق بش ...

اخه این دنیا گند بزنه به زندگی بقیه که اون دنیا میخواد حساب پس بده خب همین دنیا پس بده پس میگن دنیا دار مکافاته چی

دقیقا گل گفتی بخدا ببین مرد متاهل که چیزی از دست نمیده فقط عمرو جوانی اون دختر رو از بین میبره وابست ...

بقره ایه ۷

> خَتَمَ اللَّهُ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ وَعَلَىٰ سَمْعِهِمْ وَعَلَىٰ أَبْصَارِهِمْ غِشَٰوَةٌ ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ

> «خدا بر دلهایشان مهر زده و بر شنواییشان، و بر بیناییشان پوششی است و برای آنان عذابی بزرگ خواهد بود.»

این آیه به این معناست که کسانی که حقیقت را انکار میکنند و کافر میشوند، در اثر لجاجت و انتخاب خودشان، دل و چشم و گوششان از درک حقایق پوشیده میشود.

اره عزیزم ببین اینا مجازاتشون پیش خداست

دقیقا گل گفتی بخدا ببین مرد متاهل که چیزی از دست نمیده فقط عمرو جوانی اون دختر رو از بین میبره وابست ...

حتی مرد مجرد هم چیزی از دست نمیده

لذت شو میبره

فقط جنس زن اینحا ضرر میکنه

اونی که پاک زندگی میکنه منتظر شوهره براش شوهر پیدا نمیشه چرا؟ چون پسرا دارن از تو همین جامعه تامین میشن چرا ازدواج کنن

اون زن بدبختی که ساده نشسته سر زندگیش داره بهش خیانت میشه چرا چون تنوع تو خیابون اینقد زیاده که برا همه حتی مرد ۵۰ ساله مورد هست

و از همه مهمتر دختری که دل میبنده به وعده مردا و خودشو در اختیارشون قرار میده و در نهایت بجز عفونت و بیماری چیزی براش نمی مونه

همه اش هم بخاطر اینه که اعتماد کردن به یه مرد

مردا ۹۰ درصدشون عوضین. دخترا بیاین خودمون زرنگ باشیم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

بقره ایه ۷> خَتَمَ اللَّهُ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ وَعَلَىٰ سَمْعِهِمْ وَعَلَىٰ أَبْصَارِهِمْ غِشَٰوَة ...

خدا کنه رحم نداره خدا بزنه تو کمرش له بشه رسوای خلقش کنه آبرو و شرفش بره دخترا رو میزاره سر کار ، چندین سال قبل هم خواهر خودمو سرکار گذاشت گند زد تو زندگیش یه هفته قبل کات کردن فهمید زن داره خدا خدا خدا فقط بزنه تو کمرش و رسواش کنه

حتی مرد مجرد هم چیزی از دست نمیدهلذت شو میبره فقط جنس زن اینحا ضرر میکنه اونی که پاک زندگی میکنه منت ...

قربون دهنت این مردک متاهل هم ۵۰ رو داره ولی به دروغ یا میگه زنم مرده یا میگه طلاقش دادم