2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله

هیچی نگو خواهر معدم سوراخ شد از گشنگی

تعمیرات داشتیم نمیشد غذا بخورم😭

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

امروز. حال نداشتم هیچ کاری نکردم یه مرغ و برنج گزاشتم لش کردم سرم گیج میره

منم بیشتر وقتا سرم گیج میره،فک کنم از کم خونی باشع من پسته بدم میاد ولی گردو میخورم نمیدنم تاثیر داره یا نه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

عزیزم🥹🥹

🩷💜

منم بیشتر وقتا سرم گیج میره،فک کنم از کم خونی باشع من پسته بدم میاد ولی گردو میخورم نمیدنم تاثیر دار ...

گردو تاثیر نداره قرص آهن بخور

اتفاقا جدیدا یه اتفاقی افتاد خیلی خون از دست دادم قرص آهنم میخورم ولی یکسره شکلات تلخ میخورم بدترم میکنه

گردو تاثیر نداره قرص آهن بخوراتفاقا جدیدا یه اتفاقی افتاد خیلی خون از دست دادم قرص آهنم میخورم ولی ی ...

شکلات تلخ برای کم خونی بده؟منم مدام شکلات تلخ میخورم روزی دوبارم هات چاکلت میخورم

میگم چرا سرگیجه دارم😑

گردو تاثیر نداره قرص آهن بخوراتفاقا جدیدا یه اتفاقی افتاد خیلی خون از دست دادم قرص آهنم میخورم ولی ی ...

اگه تونستی خرما بخور خوبه منم کم خونم زیاد ولی متاسفانه خرماهم خیلی گرون شده

خیلی بده قشنگ خونت خشک میکنه

عه

معتادشم نمیتونم ترک کنم