2777
2789

چون دست من نیست که من کالا هستم هر خواستگاری که که پدر مادرم قبول کنند من باید زنش بشم اونا قیافه براشون مهم نیست فقط پول براشون مهمه دلم میخواد بمیرم به خدا تا الان که 23سالمه حتی نگاه یه پسر نکردم حق من نیست شوهرم زشت باشه کاش قبل از این برم خونمون سرطان بدخیم بگیرم بمیرم کاش اتوبوس که باهاش میرم خونه چپ کنه به حق همین ساعت

کلی تا حالا چله گرفتم نذر کردم ولی خدا اصلا رو از من برگردانده

.

چی در خودت دیدی

با این دهن نفرینی و ضجه های پیرزنانه

بدخواهی برای کل اتوبوس چون خودت رو نمیخایی؟!

نا امید از اینکه به پسر میاد هم زیباتر و هم پولدار

با این اعتماد بنفس داغون هیچ پسری نمیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی در خودت دیدیبا این دهن نفرینی و ضجه های پیرزنانهبدخواهی برای کل اتوبوس چون خودت رو نمیخایی؟!نا ام ...

نه کل اتوبوس نه فقط من بمیرم اصلا کاش وقتی از خیابون رد میشم تریلی بهم بخوره بمیرم

.