2777
2789
عنوان

طلایی که خریدم آسیب دید😕😕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست
اگه مدت کمی گذشته باشه در حد دو سه روز باید عوض کنن چون جنس اشغال انداخته به آدمالبته اگه انسانیت دا ...

حالا جالبه ی چند سالی میشد از اون طلا فروش نخریده بودن زنجیره چشم رو گرفت خریدم ازش😂😂😂

مامانم زنجیر از این نازک تر داره مال خیلی وقت پیش راحت میشه باهاش ماشین بکسل کنی😂👍

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

حالا جالبه ی چند سالی میشد از اون طلا فروش نخریده بودن زنجیره چشم رو گرفت خریدم ازش😂😂😂مامانم زنجی ...

آره خودمم یه زنجیر طلا نازک دارم زیر یه گرم الان ۴ ساله تو گردنمه آخ نگفته ربطی به وزن طلا هم نداره جنس آشغال انداخته بهتون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتره نپوشیش یه جا باز بشه گم بشه آدم تا مدت ها جیگرش میسوزه🫩😅

فدای سرم بابا خریدم عشق کنم😂😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

آره خودمم یه زنجیر طلا نازک دارم زیر یه گرم الان ۴ ساله تو گردنمه آخ نگفته ربطی به وزن طلا هم نداره ...

ایشالله خدا برات بیشترش خواهر

ممنون بابات کمکت🙏

کس دیگه ای نیس راهنمایی کنه؟