2777
2789
عنوان

طلایی که خریدم آسیب دید😕😕💔

181 بازدید | 21 پست

سلام قدمت خواهر های گلم

من پریروز که گردنبند طلا خریدم و فکر نمیکردم انقدر زنجیرش ضعیف باشه و طبق عادتی که داشتم شب از گردن باز نکردم و خوابیدم صبح که بلند شدم دیدم چنتا از حلقه های زنجیره چپه شده آیا قابل تعمیر هس یا نه؟ حدودا چقدر میگیرن تا تعمیر کنن؟ آیا بعد تعمیر مثل قبلش میشه؟

ممنون میشم کمکم کنید سر در نمیارم🙏

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

ارزش داره بدم تعمیر کنن یا برم بفرومش یکی دیگه بخرم؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش طلافروشه آدم با انصافی باشه باید عوض کنه

باهاش حرف زدم آشنا هم بود گف عوض نمیکنم😕💔

بفروشی ضرر میکنی طلا طولانی مدت سوده

باید بشه 12 نیم تا ضرر نکنم

من از خدامه من ده برابر ضرر کنم ولی اوضاع قیمت ها درست شه

باهاش حرف زدم آشنا هم بود گف عوض نمیکنم😕💔

چ آدم بیخودیه

بنظرم اگه به چشم سرمایه گرفتی بندازش اونجا دو سه سال دیگه برو سراغش الان نرو بفروش ضرر میکنی

تعمیرم برو بپرس ببین قابل تعمیره؟

ولی اگه نبود نفروش

ولی در کل مشخصه جنس خوبی نیست نمیتونی همش بپوشی

چ آدم بیخودیهبنظرم اگه به چشم سرمایه گرفتی بندازش اونجا دو سه سال دیگه برو سراغش الان نرو بفروش ضرر ...

برای استفاده گرفتم ، گرفتم که برای نامزدیم بندازمش گردن نامزدم ولی اینجوری شد

یادم رفت بپرس اومد اینجا بپرسم ببینم کسی میدونه یا نه

جنس خوبی به مشتری ندادهبرام پیش اومده رفتم عوض کردن برام چون رضایت مشتری براشون مهم بوده

طلا نازک هم باشه زود کج میشه ب خصوص زنجیر

اینطوری باشه که هرکی النگو ملنگوهاش شکست ب اسم رضایت مشتری میبره عوض میکنه😅

جنس خوبی به مشتری ندادهبرام پیش اومده رفتم عوض کردن برام چون رضایت مشتری براشون مهم بوده

اولین باره میبینم طلا اینجورس با یکم فشار راحت میپوکه حالا یکم با سوزن حلقه هاشو صاف صوف کردم ولی دلم چرکه

طلا نازک هم باشه زود کج میشه ب خصوص زنجیر اینطوری باشه که هرکی النگو ملنگوهاش شکست ب اسم رضایت مشتری ...

اگه مدت کمی گذشته باشه در حد دو سه روز باید عوض کنن چون جنس اشغال انداخته به آدم

البته اگه انسانیت داشته باشه و حق الناس براش مهم باشه

اگرم نداشته باشه که هیچی

طلا نازک هم باشه زود کج میشه ب خصوص زنجیر اینطوری باشه که هرکی النگو ملنگوهاش شکست ب اسم رضایت مشتری ...

من همیشه گردنم هس ولی این یکی اینجوری شد قبلا این مدلی زنجیر داشتم به همون حساب گرفتم ولی ضد حال بود برام