2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی همه زد تو صورتم

204 بازدید | 13 پست

خواهرزاده هاش زنگ زدن بیان پیش پسرم ۱۲/۱٠سالشونه.

بعد از دوساعت هم خواهرم زنگ زد اومد پیششون هم سن و سالن . چیپس خرید با اینا بخوره.

اونا از اول محلش ندادن. چیپسم نخوردن.

یکیشون همش لج میکرد باهاش اینم جوابشو میداد.

اینا به کنار خیلی ناراحت شدم انگار ماماماشون یادشون دادن یکی از اینا مادرش اخلاقش اینجوریه یاد بچش میده خواهر من با سادگی تمام اومد بخاطر اینا تبلتشم اورد هرچی گفت بیایید بازی نیومدن.

شوهرم باهام شوخی دستی کرد اومدم ب شوخی منم اروم بزنمش فرار کرد یهو ضربم محکم شد نفهمیدم چیشد خورد پشتگردنش اونم نامرد با عصبانیت چند بار محکم کوبید تو صورتم.

خواهرزاده هاش رفتن اتاق با وسایل پسرم بازی با پسرم خواهرم گفت دست نزنید اوناهم جوابشو دادن گفتم عیبی نداره بجی همیشه میان سرگرم میکنن بچه رو.

ابجیم رفتم پیش وسایلشون دوتا گوش گیر داشتن پلنگی بود ابجیم قصد داشت سر به سرشون بذاره بخندن جابه جاشون کرد بعد یکیشون به ابجیم گفت گوه نخورد خواهرم داشت میگفت کدوم برای کدومه هردو بی محلش کردن قهر کردن رفتن. خیلی ازشون بدم اومد خانوادگی همین مدلی هستن خودخواه نمک نشناس. این دختره که با خواهرم اینجوری کرد من اوردمش خونه پدرم باهاش ریاضی کار کرد چقد پذیراییشون کردم. هیچی نمیفهمن هم خودشون هم مادراشون اصلا ادمایی نیستن بهشون احترام بذاری محبت کنی انقد غصه خوردم از شوهرم رفتار خواهرازاده هاش با ابجیم بغض کردم. چقد خانواده من ساده هستن هر سری چقد بهشون حرکت گذاشتیم اما اینا از کوچیک تا بزرگ بی حرمتی میکنن بهت😔

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بد نوشتی،ن نقطه گزاشتی وقتی جمله تموم شد،نه پاراگراف بندی کردی واسه متن به این بلندی،کلا توهم توهم نوشتی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یاد امتحان نگارش افتادم خوب نوشته که بنده خدا

من اصلا نفهمیدم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یباردعوتشون کن بیان شوهرت نباشه، خودتو خواهرت هم با بچه ت بازی کنید به اون دوتا محل نداريد تا یاد بگ ...

دقیقا یکیشون از الان کپی مادزشه یکی دوبارم با من اینجور کردن ولیدیگه راهشون نمیدم

اینکه شوهرت زد که بیشعوره ،ولی این یعنی چی که میگی مامانشون یادش داده بچه های الان همین طورن

نه تاحالا سر یه سری مسائلم مادرش یادش میداد با من این رفتار کرده دیگهمیشناسم اخلاقاشونو

خیلی بد نوشتی،ن نقطه گزاشتی وقتی جمله تموم شد،نه پاراگراف بندی کردی واسه متن به این بلندی،کلا توهم ت ...

همه فهمیدن جز شما