2777
2789
عنوان

من هیچی برای کلاس گذاشتن ندارم ه

4450 بازدید | 20 پست

هیچ وقت هم برای کسی کلاس نمیزارم چون چیزی ندارم که بخوام به رخ کسی بکشم ولی همیشه همه برام کلاس میزارن 

خواهرشوهر ، جاری ، دوست  

به نظرتون چرا ؟؟ مثلا همسر من هیچ وقت برای من لباس نمیخره چون حوصله نداره معمولا خودم میخرم یا مامانم .ولی امروز دوستم کلی کلاس گذاشت با کاپشنی که برای روز زن هدیه گرفته.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقد بدم میاد از این مسخره بازی ها 

من یکی رو دارم با ماشین بابای دوست پسرش پز میده مغزمو خورده یکی نیست بهش بگه لطفاً لال شو هر موقع خودت خریدی بیا مغزمو بخور و از موفقیت های بقیه برای دیوونه کردن من استفاده نکن من آدم کم حرفی هستم دوستم ندارم حرفای بقیه رو بشنوم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
انقد بدم میاد از این مسخره بازی ها من یکی رو دارم با ماشین بابای دوست پسرش پز میده مغزمو خورده یکی ن ...

نمیدونم‌والا . منم یه ساعت میرم ورزش اونم هرروز یه چیزی میگه خانواده ی همسرم کم بود الانم تو‌باشگاه حالا خوبه همیشه میگم همسر من خیلی معمولیه خیلی آرومه اهله سوپرایز و فلان نیست 

من کافیه یبار حس کنم فقط حسسسس کنم یکی کلاس داره میذاره،تا ابد میذارمش کنار ...اصلا با آدم به دوران نرسیده نمیتونم ارتباط بگیرم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اتفاقا من کلی چیز دارم که تو چشم بقیه کنماما هیچوقت به خودم اجازه چنین کاری نمیدمکارآدمای تازه به دو ...

نه من یه زندگی معمولی یه همسر اروم و‌خوب دارم خدا روشکر خانواده ی خوبی دارم ولی خب همسرم با ذوق نیست اهله سوپرایز و هدیه و ....نیست اصلا ولی امروز راستش دلم گرفت گفتم یه ساعت میام ورزش اونم باید حرص بخورم که چرا همسر من اینطوری نیست اونطوری نیست

نمیدونم‌والا . منم یه ساعت میرم ورزش اونم هرروز یه چیزی میگه خانواده ی همسرم کم بود الانم تو‌باشگاه ...

دقیقا این آدما آرامش رو میگیرن رسما 

از یه سری چیزا پز در میارن که اینا اصلا یه بخش روتین زندگیه توعع که انقد عادی شده برات که حتی آخر شبا هم بهش فکر نمیکنی 

والا نمی‌دونم دیگه چی بگم ایشالا خدا یا به من حوصله گوش دادن به این اراجیف عطا کنه یا اونارو سرعقل بیاره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️