2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کنم کنکور قبول نشدم زبان هم نزاشتن برمچطور؟ یعنی میخوان آدمو بندازن بیرون؟

نه نمیدازه پدر که این کارو نمیکنه 

خودت باید بری یا میری دانشگاه یا میری سرکار 

خونه موندنت خوب نی

خوب چرا می زنه ؟؟؟

من ناراحت شدم رفته بوده به مردم جلو جلو گفته من کنکور قبول نشدم و نمیشه و فلان و نمیخونه پسر فامیلیم نشسته مسخره م کرده من بهش گفتم چرا این کار رو میکنی پسر فامیل خودش بدون کنکور با سوابق رفته

من ناراحت شدم رفته بوده به مردم جلو جلو گفته من کنکور قبول نشدم و نمیشه و فلان و نمیخونه پسر فامیلیم ...

به هر حال اخلاق بابات دستته فکر کنم تنها راهه کتک نخوردن اینکه زبون درازی نکنی حرف گوش کن باشی همین 😞

به هر حال اخلاق بابات دستته فکر کنم تنها راهه کتک نخوردن اینکه زبون درازی نکنی حرف گوش کن باشی همین ...

زبون درازی نکردم میگم چرا میگی ابروی من رو میبری خوبه یکی با خودت این کار رو بکنه؟ مثلا منم راز های خونه رو برم بگم؟

زبون درازی نکردم میگم چرا میگی ابروی من رو میبری خوبه یکی با خودت این کار رو بکنه؟ مثلا منم راز های ...

خوب متاسفانه از نظر پدرت این زبون درازی بوده احتمالا هر چی می گه باید بگی چشم چقدر بد خدا بت صبر بده