2777
2789
عنوان

گرونی اینترنت

147 بازدید | 16 پست

فهمیدین اینترنت دوباره ۲۰ درصد گرون شد ؟! از دیروز بسته ۸۳ تومنی که میگرفتم و به  یه ماهم نمیکشه شد۱۰۰ تومن !!!

تا کی باید هزینه ها برن بالا ؟ اونم اینترنت دوزاری و کند و آشغال که گوگل و خارجی حساب میکنه و دوبرابر و زاری تموم میشه اینستا و تل و واتم که هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فای بگیر بصرفه تره 

من فقط برای دانشگاه نت میگیرم اونم درحد ۳ گیگ ماهانه

فقط از وای فای استفاده میکنم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اسنپ قراره گرون بشه لبنیات اینترنت رو قیمت همه چی اومده با افرایش بنزین. دولت افتخار میکنه که کشور رو با مالیات اداره میکنه .هرکس هر کالای خدماتی هم داره روش کشیده ‌کلا همه چی بهم ریخته هست 

واقعا؟ چقدره هزینه وای فای

ما ماهی ۱۵۰میدیم 

۸۰ گیگ میده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

کثافتای دزد فقط می تیغن من اینستا و تل هم ندارم شماها که دارین چقدر مصرفتونه ماهانه

من خیلی مصرف میکنم متاسفانه

واقعا گرون شده 

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

عه چه خوب سرعتش چطوره عزیزم

یکم از اینترنت ضعیف تره ولی نه خیلی

مثلا با نت یه فیلم سینمایی ۵ دقیقه طول میکشه باز بشه با وای فای ۸ دقیقه طول میکشه