2777
2789
عنوان

شوهرم فحش میده بهم

717 بازدید | 40 پست

شوهرم درآمدش خ کمه و بدهکاره و عصبیه

من پول ارث و طلاهای دختریمو دادم ۴دونگ خونه و شوهرمم با پول و بدهکار شدنش ۲ دونگ خونه خریدیم یعنی ۴بنام من و ۲بنام اون خونه قولنامه ایه و هنوز سند نداره

شوهرم بهم پول نمیده و سعی میکنه واسه خونه خرید کنه

ما هر روز باهم دعوا داریمو فحش بد بهم میدیم

دخترمم۱۹ماهشه

پدرومادرم فوت شدن

طلاق بگیرم حقوق پدرم بهم میرسه

چکار کنم به نفعمه؟

اشتباه کردی که خرج شوهر کردی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم زندگی که فقط شادی و تفریح نیست ....ی کم هم سختی چاشنی کاره ، تحمل کن ....با همسرت هم زبون نشو ، هرچی گفت خیلی جدی برخورد کن و خودتو به نشنیدن بزن . ...حداقل بخاطر بچت ی کم صبوری کن ...درست میشه گلم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

طفلی بچه تو این اتمسفر بزرگ بشه 

میخوان جون به سرتون کنن 4 دانگ بگیرن 

یه پاپاسی ندین بهشون 

چون لیاقت ندارن 

در مورد جدایی دیگه خودتون بهتر میدونید

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم خیلی کار بزرگی کردین خونه خریدیم مبارکه

حالا که از همچین مرحله سختی گذشتین حیف نیس سر این چیزا حرمت شگنی میکنید و به سوی جدایی پیش میروید

اول اینکه درآمدش کمه درک کن

دوما سعی کن خودت یه منبع درآمد درست کنی به طور موقت

وقتی بچه آوردی دیگه بخاطر این چیزا به طلاق فک نکن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport