دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11267 عنوان آی یو آی برا سقط مکرر ها جوابه❓ 107 بازدید | 11 پست شوهرم پارسال عمل واریکوسل کرد قرص اینا خورد امسال آزمایش داد همه چیز نرمال شده اما اورولوژی گفت برید آی یو آی چون خودمم تنبلی تخمدان دارم الان ۴ ماهه داروی تحریک تخمک گذاری میخورم فولیکول های خوبی هم داشتم اما باردار نشدم...بنظرتون برم آی یو ای؟؟ من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️ 1404/09/13 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11267 اره برای سقط مکرر که مشکل اسپرم باشه خوبه پس چرا چند ماهه با فولیکول خوب باردار نمیشم؟؟ضخامت رحمم هم بنظرم پایینه من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
هل1395 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1621 پس چرا چند ماهه با فولیکول خوب باردار نمیشم؟؟ضخامت رحمم هم بنظرم پایینه طول میکشه چند بوده ضخامت
شفق_قطبی۲ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1616 پس چرا چند ماهه با فولیکول خوب باردار نمیشم؟؟ضخامت رحمم هم بنظرم پایینه دکتر دارومیده قبل iui برو حتما
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11267 طول میکشه چند بوده ضخامت ۶ونیم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11267 کمه اره بیشتر ازاین نمیشه😢 استرادیول هم خوردم روزی سه تا بازم همون شد من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
رزسفید۶۴ عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 524 اره بیشتر ازاین نمیشه😢 استرادیول هم خوردم روزی سه تا بازم همون شد حتما برو پیش فلوی نازایی
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11267 حتما برو پیش فلوی نازایی نمیدونم دیگه مغزم قد نمیده...مامانم میگه چندساله دکتر رفتی نتیجه نداده یه بار هم بریم مامای خونگی یکی هست کارش خیلی درسته و خیلی هم پیره من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
رزسفید۶۴ عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 524 اره بیشتر ازاین نمیشه😢 استرادیول هم خوردم روزی سه تا بازم همون شد اگه یه بچهداری خیلی خودت رو اذیت نکن،یدونه کافیه دیگه با این اوضاع گرونی
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11267 اگه یه بچهداری خیلی خودت رو اذیت نکن،یدونه کافیه دیگه با این اوضاع گرونی اره دارم یکی...اینم برم امتحان کنم ببینم... من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️