2777
2789
عنوان

آی یو آی برا سقط مکرر ها جوابه❓

107 بازدید | 11 پست

شوهرم پارسال عمل واریکوسل کرد قرص اینا خورد امسال آزمایش داد همه چیز نرمال شده اما اورولوژی گفت برید آی یو آی چون خودمم تنبلی تخمدان دارم 

الان ۴ ماهه داروی تحریک تخمک گذاری میخورم فولیکول های خوبی هم داشتم اما باردار نشدم...

بنظرتون برم آی یو ای؟؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اره برای سقط مکرر که مشکل اسپرم باشه خوبه

پس چرا چند ماهه با فولیکول خوب باردار نمیشم؟؟

ضخامت رحمم هم بنظرم پایینه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمه

اره بیشتر ازاین نمیشه😢 استرادیول هم خوردم روزی سه تا بازم همون شد

حتما برو پیش فلوی نازایی

نمیدونم دیگه مغزم قد نمیده...

مامانم میگه چندساله دکتر رفتی نتیجه نداده یه بار هم بریم مامای خونگی یکی هست کارش خیلی درسته و خیلی هم پیره

اگه یه بچهداری خیلی خودت رو اذیت نکن،یدونه کافیه دیگه با این اوضاع گرونی

اره دارم یکی...

اینم برم امتحان کنم ببینم...