2777
2789
عنوان

نینی سایتیا بگین وظیفه زن تو زندگی چیه اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 38 پست

سبک زندگیش وظیفش رو مشخص میکنه 

اگر خانه دار هست وظیفش رسیدگی به امور خانه هست 

این حرفا هم قبول ندارم که این موضوع لطف زن هست و وظیفش نیست 

وظیفش هست و در قبالش مسئول هست 

اگر هم شاغل باشه هم مرد هم زن هر دو وظیفه رسیدگی به امور خانه و کاری رو دارن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه‌ش به طرف مقابلت بستگی داره 

من یکبار اینجا تو تاپیکی که زده شده بود و خانما از داشتن طبیعی‌ترین حقشون خوشحال بودن گفتم اینا باید باشه چرا فکر میکنید داره درحقتون محبت یا لطف میشه! مثلا میگفتن خداروشکر شوهرم به هیچ کس نگاه نمیکنه و اینو لطف شوهرش میدونست! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

غذا پختن و آشپزی کردن و ظرف و لباس شستن، وظیفه‌ هم خانمه و هم آقا

کلا کارهای خانه باید تقسیم بشه

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

نه بچه رو بدیم رحم اجاره ایخونه رم که وظیفش نیست تمیز کنه

زن ستیزی پایان نداره ادامه بده در ضمن چکار بقیه داری شما ۲۴ ساعته خدمات بده ناراحتی

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

اگه مرد اخلاقش خوب باشه و به زنش احترام بزاره 

اون زن کل هستیشو فدای شوهرش میکنه و دیگه وظیفه من وظیفه تو بینشون نیست 

و بالعکس اگر زن خوب  و بساز و با شخصیت باشه  مرد همه جوره حمایتش میکنه 

البته موارد استثنا هم هست زن و مرد های نمک نشناس هم وجود دارن یا آدم هایی با عقده و اختلالات روانی که هر چی خوبی کنی بدتر هار میشن  اونا دیگه قابل درمان نیستن  باید فرار کرد از دستشون درست بشو نیستن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

غذا پختن و آشپزی کردن و ظرف و لباس شستن، وظیفه‌ هم خانمه و هم آقاکلا کارهای خانه باید تقسیم بشه

اگر زن شاغل باشه،بله 

در غیر اون صورت روند زندگی مشخصه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والا تا جایی که من میدونم هر عمل و فعالیتی در خونه لطفه نه وظیفه اما اگه دختری توی خونه باشه، میشه وظیفهٔ اون

همینقدر عجیب و غیر منطقی

"آن بولین، بیگناهترین زن تاریخ انگلیس که به بیعدالتی کشته شد"

غذا پختن و آشپزی کردن و ظرف و لباس شستن، وظیفه‌ هم خانمه و هم آقاکلا کارهای خانه باید تقسیم بشه

دقیقا همینطوره ولی اینجا وظیفه‌ی خودشون میدونن.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اگر زن شاغل باشه،بله در غیر اون صورت روند زندگی مشخصه

درسته دقیقا من شاغلم کل کارها تقسیمه اما خانم خانه دار هم‌ خسته میشه کم میاره

بهتره که گاهی اوقات همسرش کمکش کنه

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

از دید نی نی سایتی ها 

جهیزیه که وظیفه دختر نیست جهیزیه و طلا و عروسی و خونه وظیفه پسر هست اینا باید مثل ملکه وارد بشن 

خونه داری که وظیفه شون نیست اگر انجام میدن از روی لطف هست خرید خونه هم که صددرصد با آقا هست زن فرسوده میشه  

کار بیرون هم وظیفه شون نیست اگر شاغل باشن حقوقشون برای خودشون هست 

اما اینکه آقا درآمدش رو چیکار میکنه برای خانواده اش هرج میکنه یا نه و اختیار درآمدش دست خانوم باید باشه مزد هر چی دزمیازه مال خودشون هست حتی اختیار کادو خریدن برای مادرش رو‌هم نداره 

غیر اینم باشه میگن زن ستیز