2777
2789
عنوان

بنظرتون تا آخر عمرم مجرد بمونم چجوره

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 48 پست

انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به محبت یک نیاز خوشایند میباشد که با محبت و توجه بدست می آید درس اول مطالعات اجتماعی ششم😜😜😂😂😂😂

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برای خودم شخصا نمیپسندم 

هیچی مثل زندگی متاهلی و هیچکس مثل یه همسر خوب نیست

من هم درس خوندم هم کارمو رفتم هم مستقل شدم هم درامد خوبی دارم هم از هر تفریحی بهترینش رو با دوستام داشتم و درنهایت تو سی سالگی با اونی که دوسشداشتم و چندسال باهم بودیم عقد کردم هم مجردی خوبی به نظر برا خودت بساز هم متاهلی خوب

فقط یه سمت رو نگیر

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به محبت یک نیاز خوشایند میباشد که با محبت و توجه بدست می آید درس اول ...

تبلیغت برای ازدواج عالی بود😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
فعلا تا هفت هشت سال این روند رو پیش میگیرم ببینم چی پیش میاد😍

موفق باشی❤️❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به محبت یک نیاز خوشایند میباشد که با محبت و توجه بدست می آید درس اول ...

من خواهر برادرام منو میپرستن‌ اینقدر دوسم دارن

🤍