2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک پنجاه میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 45 پست

کاری به مهریه و حقوق زن ندارم اما در کل  تو زندگی مشترک چه از طرف زن چه مرد هیچی بهتر از صداقت نیست

حتی مهریه هم که نمیداشت رک و راست همون اول باید به همسرش میگفت این پولو میخوام برای خودم خرج کنم نه اینجوری که به عاقبت کار فکر نکنه و دروغ به اون زشتی به همسرش بگه 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من نمی‌دونم چرا اصرار  دارین حتی زمانی که  اشتباه می کنید میگید   باز هم کار درست انجام دادیم. بابا اون خانم به شوهرش دروغ گفته  حتی  وقتی شوهرش فهمیده  بهش دروغ گفته  به دروغش ادامه داده . بحث این نیست که این پول اسی  است.  اسی می تونست  با پولش هر کار ی که میخواد انجام بده  اصلا به شوهرش نگه و اگه شوهرش ازش پرسید رک و راست به شوهرش  بگه پول خودم بود بهش نیاز داشتم تو هم خرجی نمیدی   از پولم برای خودم خرج کردم.  کلا دروغ گفتن خیلی بد و بر زندگی تاثیر بدی می‌زاره شما به نظرت اون خانم با اون  دروغی که گفته شوهرش مثل قبل بهش اعتماد می‌کنه ؟ بعد. هم من متعجبم از برخی‌ها  که  به طرف مقابل دروغ  میگن اما انتظار رک و راست بودن از طرف مقابل می‌خوان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دو کیسه چی باشه

کیسه پردیگه بزرگ🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

استاتر می‌گفت میکاپ کارم

همچین آدمی راحت میتونه میزان درآمدش رو مخفی کنه ...اگه شوهرش بهش پولی نمیداد و اجازه نمی‌داد خرج گرون برداره..می‌تونست هر ماه تعداد کسایی که میان پیشش رو کمتر بگه و یه شماره حساب جدید میداد برای پس انداز شخصیتش

پس اینجا مقصر خودشه چون شوهرش رو اون پس انداز حساب باز کرده بود...

اگه شوهر اون خانوم اون پولو میرفت میداد به مادرش درحالی که به زنش گفته نگه داشتم واکنشتون چی بود؟؟؟؟ ...

پول دادن به مادر با پول هزینه کردن برای خوشحالی خودت خیلی فرق داره

ولی خب من چند روز پیش به خواهرم پول قرض دادم اصلاً به شوهرم نگفتم و قرار نیست که بگم حالا لباس اینا که خریدش اجازه نمیخواد دیگه

اون تاپیک رو ندیدم و نمیدونم اصل داستان چیه.ولی اگه اون پنجاه میلیون برای هزینه های ضروری خانواده بو ...

قبول دارم که نفقه رقم پایینی هست

اما مهریه رو حتی اگر همون ۱۴ سکه هم در نظر بگیریم باز ۵۰ تومن توش گم میشه

من نمی‌دونم چرا اصرار دارین حتی زمانی که اشتباه می کنید میگید باز هم کار درست انجام دادیم. بابا ...

منم گفتم دروغ زشته

اشتباهه خیلی اشتباه

اما در ادامه گفتم جوری زندگی کنید که آمار پولتون رو ازتون نخوان که بخواید دروغ بگید