خوش__خبر مدیر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 عنوان برم این پلاک رو بخرم یا صبر کنم سر ماه چیز بهتر بخرم❓❓ | مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 30 پست این که عکسشو میذارم طلا فروش گذاشته ۵ تومن وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔 1404/09/13 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 قشنگه چند سوته؟ ۴۰۰ وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
azin2024 عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 7270 اگه دوسش داری بخر... سر ماهم حقوقت دادن ی تکه دیگه بخر... اگه تو دلت نیست صبر کن همون سر ماه ی تکه یک گرمی بخر
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 نمیددددونم ولی شب یلدا بنذازش حتما اگه خریدیییی😍😍 میدونی پلاک زیاد خریدم چون ارزون ترین چیز بین طلاهاس اما زنجیرش گرونه نمیتونم جمع کنم بخرمبخاطر همون پلاک هام بدون استفاده مونده وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 منم دیروز ی گردنبند خریدم یک گرمه عکسشو بذارم؟ اره عزیزم حتما وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 منم دیروز ی گردنبند خریدم یک گرمه عکسشو بذارم؟ زنجیر هم خریدی؟ وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 منم از خود این قلبه دارم ولی سایزش بزرگتره مبارکت باشهبا زنجیر شد ۱ گرم؟چند دادی به کلش وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 عکسش اومد گلم دیدم وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
azin2024 عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 7270 منم از خود این قلبه دارم ولی سایزش بزرگتره مبارکت باشهبا زنجیر شد ۱ گرم؟چند دادی به کلش اره عزیزم کلش شد یک گرم.. با زنجیر و قلبو همه اش... هیفده درصد اجرت مالیات گرفت 15500 شد 😐 طلا گرمی 12400 بود دیروز
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 اره عزیزم کلش شد یک گرم.. با زنجیر و قلبو همه اش... هیفده درصد اجرت مالیات گرفت 15500 شد 😐 طلا گرمی ... او خیلی کشیده روشمن همیشه طلای دست ۲ میخرم که اجرت نداشته باشه و فقط ۷ درصد سود داشته باشهاز دفعه بعد نو نخر چون ضرره وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6347 اره عزیزم کلش شد یک گرم.. با زنجیر و قلبو همه اش... هیفده درصد اجرت مالیات گرفت 15500 شد 😐 طلا گرمی ... بیشتر از ۱۷ درصد گرفته با ۱۷ درصد میشه ۱۴،۸۰۰ وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔