خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6336 عنوان برم این پلاک رو بخرم یا صبر کنم سر ماه چیز بهتر بخرم❓❓ 373 بازدید | 30 پست این که عکسشو میذارم طلا فروش گذاشته ۵ تومن وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔 1404/09/13 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6336 میتونم هم پولم رو نگه دارم سر ماه که حقوق گرفتم یک گرم بخرم وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6336 وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3701 صبر کن میاد پایین بعد روز مادر بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22383 بذار سر ماه همون یه گرم بخر اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 14092 برای پس انداز میخوای؟ حداقل ۶ ماه ب بالا نگه دار...اگر برای پس اندازه هر زمانی ک تونستی بگیر قیمتش و وزنش مهم نباشه واست هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6336 برای پس انداز میخوای؟ حداقل ۶ ماه ب بالا نگه دار...اگر برای پس اندازه هر زمانی ک تونستی بگیر قیمتش ... اره دیگ برای پس انداز وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6336 چرا نی نی یار تایید نمیکنهپلاکه یه انار تو خالیه وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6336 تایید شد وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 14092 اره دیگ برای پس انداز برای پس انداز هیچوقت نگو باشه بعدا همون لحظه بخر ...ب ۲۰۰ ۳۰۰ هزارتومن اصلاح طلاهم کار نداشته باش ..هدفت ۶ ماه ب بالا باشه هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6336 برای پس انداز هیچوقت نگو باشه بعدا همون لحظه بخر ...ب ۲۰۰ ۳۰۰ هزارتومن اصلاح طلاهم کار نداشته باش .. ... عکسشو نگا کن ببین خوبه وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 14092 عکسشو نگا کن ببین خوبه قشنگه چند سوته؟ هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
وحشیترازبافقی عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1267 عکسشو نگا کن ببین خوبه چند سوته؟ من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔