2777
2789

من خودم این درس گرفتم صدمو برای کسی نزارم و عضه اش نخورم فقط کمکش کنم تا یه حدودی

آدم صبور و با گذشتی باشم و خیلی چیزها نادیده بگیرم و بهشون فکر نکنم

خداااااااا 💔

تو اینستا یه جمله خوندم که نتیجه‌ی تواضع بیش از حد نصیحت شنیدن از ابلهه

و سرکار دقیقا همینو تجربه کردم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه به هیچکس اعتماد نکنم و هیچوقت به کسی بیشتر از لیاقتش خوبی نکنم 

دوم اینکه برای هدفام هرکاری بکنم و به هیچکس نگم چون اگه راجب هدفات به کسی چیزی بگی هیچوقت موفق نمی شی بخصوص راجب مشکلاتت سعی کن تو تنهایی و غصه های خودت خورد شی ولی از مشکلاتت به کسی نگو نزار بفهمن چی بهت میگذره چون بیشتر خوشحال میشن این دوره زمونه هیچکس دوست نیست همه گرگن در لباس گوسفند مخصوصا فامیل ها و نزدیکان

دوس دارم ک آروم باشم اینقدر خودمو بخاطر بقیه عذاب ندم غصه نخورم به حرف و کاراشون بی اهمیت باشم ناراحتیمو بروز ندم بخاطر هر چی زود دلخور نشم ..  ولی راستش هنوز موفق نشدم نمیدونم چرا نمیتونم بی تفاوت باشم 😭 

پیش کسی درد و دل نکن 

از هیییییییچ کس  انتظار نداشته باش

خودتو دوست داشته باش 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

دوس دارم ک آروم باشم اینقدر خودمو بخاطر بقیه عذاب ندم غصه نخورم به حرف و کاراشون بی اهمیت باشم ناراح ...

بهشون اهمیت نده و فکر نکن سرت رو با کاری سرگرم کن هر وقت فکرش اومد به سراغت سعی کن بهش بازم فکر نکنی و فراموش کنی کلا چون ارزش خودت و سلامتیت بیشتر و آرامش خودت مهمتر❤

خداااااااا 💔

بهشون اهمیت نده و فکر نکن سرت رو با کاری سرگرم کن هر وقت فکرش اومد به سراغت سعی کن بهش بازم فکر نکنی ...

ممنونم عزیزم 🌹تمااام سعیم رو میکنم مدتیه خیلی دارم رو خودم کار میکنم درسته واقعا جسمی روحی خیلی اذیت میشم ..  

اولویت اولت همسر و بچه هات باشنبه خاطر دیگران همسر و فرزندانت رو سرزنش نکنتا جوون هستین پس انداز کنی ...

من که میگم اولویت اول خودتی

بعد همسر و بچه به اونها هم زیاد اعتباری نیست اینقدر دنیا بیرحم شده

خداااااااا 💔

ب هرکسی اعتماد نکنم.ادم های ک حس منفی و انرژی منفی بهم میدن ازشون دوری می کنم.هیچکس ب اندازه همسر و بچه هام و زندگیم ارزش جنگیدن ندارن

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...