2777
2789
عنوان

بدبخت ترین

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 51 پست

خوشبخت ترین یکی که هم استخدام رسمیه هم بشدت زیباس هم یه شوهر خیلی پولدار و تحصیلکرده کرد و خانواده شوهرش خیلی بهش احترام میزارن

یک خوشبخت دیگه که پدر و مادرش میپرستنش بعد اونم استخدام شد و یه پسر خوب سر راهش قرار گرفت ازدواج کرد الانم خانواده خودش بشدت هواشو دارن همه کاراشو میکنن

یه خوشبخت دیگه که وارد یک شغل خیلی خوب و درامد زا شد(برخلاف بقیه هم رشته ای هاش) و تو 28 سالگی یه خونه خیلی خیلی گرون تونست بخره و یه شوهر خیلی خوب هم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی اشنایی داریم دختره خوشگل قدبلند تحصیلات دکترا مادر مهربون خوش رو خنده رو پدر پولدار سرشناس داره او ...

از چه نظر رنج میکشی

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

خوشبخت ترین یکی که هم استخدام رسمیه هم بشدت زیباس هم یه شوهر خیلی پولدار و تحصیلکرده کرد و خانواده ش ...

خوش بحالشون

بدبخت ترین رئیسم که بعد ۱۲ سال زندگی مشترک تازه فهمید شوهرش ۵ سال بوده بهش خیانت میکرده و به بچشون گفته از مادرت بیزار بودم الانم که شوهر کرده شوهر ام اس دارد غرق تو پوله و مدام سفر خارج اما از درون بیماره دخترش ازش متنفره  دور و برش پر آدم های متظاهر و آخرتش هم از دنیاش بدتر

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
نه گلم اینطوریام نیست

کاری به بقیه ندارم ولی من خوشبخت نیستم اصلا حالم خوب نیست و یه بدبختم و لعنت به زندگی و دنیا و هرکسی که گفت امیدداشته باشید درست میشه

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

این حس تو جامعه مردسالار سراغ خیلی از زنا میاد

دقیقا

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

کاری به بقیه ندارم ولی من خوشبخت نیستم اصلا حالم خوب نیست و یه بدبختم و لعنت به زندگی و دنیا و هرکسی ...

تو هم مثل من دلت پره هییی روزگار

بدبخت ترین مادربزرگ مادریم

خوشبخت ترین مادربزرگ پدریم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم