2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

330 بازدید | 52 پست

تازه متوجه شدم باردارم ، فکر کنم پنج هفته باشم ، به سقط فکر میکنم میشه یه راهکار بدین تو خونه بشه سقط کرد ،

لطفاً سرزنشم نکنید بهم راهکار بدید ممنون میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو خونه این کارو نکن تو ۵ هفته هنوز خدارشکر قلب نداره باید بری دکتر تو خونه ممکنه آسیب ببینی رحمت کاریش میشه و هزارتا عوارض ما تو فامیل داشتیم شب به خون ریزی افتاد راهی بیمارستان شد

عزیزم تو خونه این کارو نکن تو ۵ هفته هنوز خدارشکر قلب نداره باید بری دکتر تو خونه ممکنه آسیب ببینی ر ...

فکر میکنید الان تو بیمارستان بر اش سقط میکنن 

روانی هایی اومدن سر کار که میگن مجوز برای سقط جنین های سندروم دوان و مشکل دار هم ندید 

رفتم قبول نکردن مجوز میخوان ، متاسفانه آشناهم ندارم

میدونم 

مجوز هم نمیدن تازه فقط در صورتی که بارداری به سلامتی مادراسیب بزنه مجوز میدن بچه هم به جهنم که چی سرش میاد با معلولیت با سندروم دوان هر چی میخواد باشه فقط میخوان جمعیتو زیاد کنن معلوم‌نیست اینها دشمن مملکتن یا دوستدارش 

عزیزم دوقلو دارم سختمه

می‌دونم سخته درکت میکنم اما اون بچه توسط شما و همسرت به وجود اومده گناه داره ...اینو نگهدار بعدش دیگه باردار نشو 

جدا از بحث اینکه اون بچه الان فقط تو پناهش هستی و جدا از گناهش ..ممکنه با تلاش سقط کردن آسیب ببینه و همینجوری به دنیا بیاد کسی از آشناها مون بچه چهارمش باردار بود میخواست سقط کنه قرص خورد کار های دیگه هم کرد بچش فلج به دنیا اومد مادره هنوز بعدده سال از کارش پشیمون هست و میگه تقصیر خودم بود