2777
2789
عنوان

کلاهبرداری 🤕

64 بازدید | 3 پست

دوستان اگه لینک براتون فرستاده شد حتا از طریق معتبر ترین افراد تون مبنی بر وام دولت استعلام دهک یا وام دولتی یارانه ای و فلان با مبالغ 100 میل 250 میل و فلان

کلاهبرداری هست و گوشی تون هک میشه. 

میخوام یه روایت شخصی بگم که همین امروز برای خودم اتفاق افتاد. 

یه گروه عضو شده بودم با تعداد محدود از سمت خانم همسایه با سواد و شناس و معتبرم و احتمالا اون 70 و اندی نفر هم مخاطبین ایشون. که پیام ها از پروفایل ایشون بود. و... 

و کلا دو تا پیام داخلش بود و یک لینک

و من لینک رو تا دیدم و ایشون هم که معتبر برای همسرم فرستادم که ببین دارن وام میدن و البته خودم گفتم که نمیدونم چرا به جای حمایت حماتم آدرس سایت هست. شوهرم گفت اصلا برا من وارد نمیشه و من گفتم حتما کلاهبرداریه که اینجوریه و گذشت تا اینکه شوهرم با استرس زنگ زد که کارتم که دستت هست رو با کارتخوان داخل خونه خالی کن همراه بانکمو هک کردن و من با دستای لرزون این کارو کردم و نمیدونستم چقد موجودی هست کلا تونستم 180 میلیون جا به جا کنم و.... 

الان هم نمیدونم آیا کل مبلغ حسابش همین بوده و یا بیشترم بوده. شوهرمم جواب نمیده فعلا و میگه گوشیم هنگ کرده و اجازه بده ببینم چیکار میکنم خونه اومدم میگم و من و استرس فراوان و پشیمونی از حماقتم

🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB