2777
2789
عنوان

خونه بابام قهرم شوهرم نمیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 31 پست
چرا باید بیادتو تنبیه نکردی بلکه بهش جایزه دادی تنهایی و راحتی روخودت داری تنبیه میشی

اره  اخه اونحا مادر عفریتش میره از بچم نگهداری میکنه نمیزاره اب تو دل شوهرم تکون بخوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اخه اونحا مادر عفریتش میره از بچم نگهداری میکنه نمیزاره اب تو دل شوهرم تکون بخوره

نمیتونه اینقدر نق می‌زنن و..به مرور خسته میشن یک هفته ب زور

الان عمرا بیاد دنبالت همین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نا امیدم کردی

بله عزیزم و دیر یا زود خودت برمی‌گردی سر پایین و سر افکنده 

با قهر نکن با کردی از خونه و بچه و شوهر همه همزمان قهر کن و تا تهش هم پیش بینی کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نه نا امید باش نه وا بده نه بترس از نیومدمش

میاد

زود هم میاد

آسیبی که زده ممکنه بوده چشمتو کور کنه

فدای سرت که جات سرده و اتاق کثیف میشه و ...

حداقل بهش فهموندی صبر توام حدی داره

خودتو کم نشون نده ، زود وا نده

کاش گواهی پزشکی میگرفتی از سرت

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
نه نا امید باش نه وا بده نه بترس از نیومدمشمیادزود هم میادآسیبی که زده ممکنه بوده چشمتو کور کنهفدای ...

فک نکنم بیاد اخه شوهرم مغروره ۹ روز هیچی خبری نشد ازش