میگه تو ادم شکاکی هستی نمیخامت بحثمون سر این شد بعد هی بچه گریه میکرد برا موبتیل اونم قاطی کرد منو پرت کرد سرم خونی شد اومدم قهر
ولی میگه نمیخامت شکاکی و نمیاد دنبالم
حالا تو هال پذیرای که مخصوص مهمونا می خوابیم خانوادم اصلا راضی نیستن میگن کثیف میشه بزور اونجا میخوابیم میگه برو با خواهرات بخواب تو یک اتاق که میشیم با خواهرام و بچم ۴ نفر و بیشتر اوقات هم مامانم تو اتاق خواهرم منم افسردگی گرفتم میخام تنها بخوابم از یه سمت بچم تو شلوفی نمیخوابه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره اخه اونحا مادر عفریتش میره از بچم نگهداری میکنه نمیزاره اب تو دل شوهرم تکون بخوره
نمیتونه اینقدر نق میزنن و..به مرور خسته میشن یک هفته ب زور
الان عمرا بیاد دنبالت همین
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بله عزیزم و دیر یا زود خودت برمیگردی سر پایین و سر افکنده
با قهر نکن با کردی از خونه و بچه و شوهر همه همزمان قهر کن و تا تهش هم پیش بینی کن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.