2777
2789
راضی ای؟

خیلی

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبخت بمونی گلم

مرسی عزیزم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

کلا هیچکدوم خوب نیست😂

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مدرن. شناخت خیلی بهتری به دست می‌آد. ‌آدم‌های جالب‌تری هم به این شیوه پیدا می‌شن. من به شخصه آبم با پسری که سنتی جلو بیاد به احتمال زیاد توی یه جوب نمی‌ره.

و در کل توی شرایط الآن، برای خیلی‌ها، دوستی طولانی می‌تونه چیز خوبی باشه جدا از ازدواج. با توجه به این شرایط اقتصادی خبلی معقوله که طول بکشه آمادگی برای ازدواج. بدون در نظر گرفتن تقیدات مذهبی و عرف، دوستی راه مناسبی برای اقناع نیازهای عاطفی و چیزهاییه که توی ازدواج بعضا پاسخ داده می‌شن.

کجاش ممکنه مدرن باشه؟! سنتی‌ترین حالت ممکنه دیگه.

سنتی یعنی کسی که طرفو ندیده باشه نه اینکه چندین سال از بچگی تو یه محله باشه باهاشونم رفت و آمد داشته باشه به هرحال سنتی یا غیر سنتی مهم نیست از انتخابم به شدت راضیم