2777
2789

مرد ذلیل بودن هم حدی داره، وقتی تو یه خونه به طور مشترک زندگی میکنید چرا باید همه کارها رو خانم انجام بده و هیچ سودی هم نداشته باشه 

مگه زنا اشپز و مستخدم هستن اخه 

من خانم میشناسم تا لباس زیر شوهرشو میشوره، انگار چه خبره و چه تحفه ای پیدا کرده 

اکثرا هم قدر نمیدونن 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

حالا سودش برا منو تو چیه

بابا بیخیال بزار زندگیشونو بکنن به ما چه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خانم هم مثل آقا شاغل باشه، کارای خونه هم وظیفه دوتاشونه

وگرنه نمیشه که خانم کل روز به تفریحاتش برسه آقا از سرکار بیاد تازه غذا بپزه؟! 

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

شوهر شما بلوند کرد موهاش رو لیزر چی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مرد باید کمک کنه ب شرطیکه زنم پولشو بزار وسط

چه ربطی داره😐

مرد باید در هر صورت کمک کنه زنم هیچ وظیفه ای نداره پولشو خرج خونه کنه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.