2777
2789
دوشنبه نوبت سزارین زدن برام بیاین راهنماییم کنید ثواب داره توساکم چی بزارم برا دخملی چی ببرم بیمارستان؟بعدش چی بخورم هرکی هرچی میدونه بهم بگه مرسی
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من هیچی نمیدونم فقط اومدم تبریک بگم
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ندارم ولی خواهر شوهرم و جاریم می گن بعد از زایمان بلافاصله خوردن خرما خیلی خوبه. خوش بحالت من الان 6 ماه تو اقدامم نمیشه تو رو خدا برای ما منتظرا هم دعا کن . به سلامتی و دلخوشی نی نی تو بغل کنی عزیزم.
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
حتما بانوی خوشبخت من کل دهه محرم روفقط برا مامان شدن بچه های نی نی سایت دعاکردم زمان زایمانمم همین کارو خواهم کرد
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ماما خصوصی من گفت.حتما شربت عسل ببرید . وتوساک پوشک سایزبزرگ برای خودت.برای بچت پوشک.حوله کوچولو.لباس نوزادی دوتاشلوار.روسری نوزادی قنداق فرنگیش.دسمال.بتودوربیچ
خعلی خوشحالم.همین
عزیزم مبارکه بیمارستان اگه خصوصیه همه چی میده خودش فقط یه پتو گرم واسه نینی بردار دختر من تو تیر دنیا اومد اما بازم سردش بود همسرم رفت و پتو گرمشو اورد واسش واسه خودت هم اگه اهله ارایش هستی لوازم ارایش واسه فردا زایمانت بردار اگه دوست داری لباس بیمارستانو عوض کنی واسش لباس بردار