2777
2789

۱- زنی رو درنظر بگیرید که دو ساله ازدواج کرده و پدر و مادرش در قید حیات نیستن اما چندتا برادر و خواهر داره. از بین این چند تا خواهر و برادر فقط ۳ نفر (۲برادر و یک خواهر) به این خانم سر میزنن و خونه‌ش میان و احوالشو میپرسن. مابقی هر کدوم چند تا بچه دارن و مشغول زندگی خودشون هستن و مشکلات خاص خودشون رو دارن و این خانوم ازاینکه اونا بهش سر نمیزنن فوق العاده ناراحته و خیلی گریه میکنه و ذهنش درگیره. از طرفی اومدن اون سه نفر به خونه‌ش همیشه باعث افتخارشه یعنی بخاطر اینکه اون ۳ نفر بهش سر میزنن پیش خانواده شوهرش احساس سربلندی میکنه و از اینکه بقیه بهش سر نمیزنن بسیار احساس سرافکندگی میکنه

۲- زنی رو در نظر بگیرید که از اول مستقل بار اومده و از لحاظ احساسی خیلی وابسته به توجه دیگران نیست از اینکه پدر و مادر و خواهر و برادرش بهش سر بزنن خوشحال میشه ولی فکر نمیکنه این مسائل موجب سربلندیش باشه و نیومدن اونا رو موجب سرافکندگیش نمیدونه و کلا توقعی از خانواده خوش نداره حتی کادو عید و سیسمونی رو نذاشته اونا براش بگیرن و جهیزیه رو با وجود اینکه خانواده مرفهی داشته (بخاطر اینکه خانواده پرجمعیتی داره) سبک برداشته و اجازه سرکوفت زدن به خانواده‌ش رو به هیچ عنوان به شوهر و خانواده شوهرش نمیده خلاصه اصلا ذهنش درگیر اومدن یا نیومدن خانوادش نیست

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولی چه خوبی داره اصلا؟ 

سرافکندگی بخاطر اینکه بهت سر نزنن اصلا خوب نیست... آدم نباید وابسته بقیه باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اولی چه خوبی داره اصلا؟ سرافکندگی بخاطر اینکه بهت سر نزنن اصلا خوب نیست... آدم نباید وابسته بقیه باش ...

اولی خیلی به دیگران توجه و لطف میکنه و توقع اون توجه رو از طر دیگران هم داره

راستشاولی یکی از دوستامه

دومی خودمم

ان انقد در مورد این مسائل با من حرف میزنه که من حس مکنیم سبک زندگی من کلا اشتباه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولی چه خوبی داره اصلا؟ سرافکندگی بخاطر اینکه بهت سر نزنن اصلا خوب نیست... آدم نباید وابسته بقیه باش ...

من همینو بهش میگم

انقد خوب توی زندگی خودش هست که اصلا لازم نیست به این مسائل فک کنه بعدتازه این کارا ممکنه باعث بشه خانواده شوهرش بهش سرکوب بزنن

نمیدونم چرا نقد رو این موضوع پافشاری میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همینو بهش میگمانقد خوب توی زندگی خودش هست که اصلا لازم نیست به این مسائل فک کنه بعدتازه این کارا ...

ممکنه دوستت مهرطلب باشه

البته اگر خودش پیش‌قدم میشه اما اونا کلا رهاش کردن حق داره دلخور بشه، دیگه قرار نیست جواب خوبی رو با بدی بدن و آدم ناراحت نشه...

بهش بگو خودش باید بره سر بزنه اگه انقدر دوستشون داره، اگر هم اونا نیومدن دیگه کاریش نمیشه کرد، گریه نداره

باهاش همدلی کن تا جایی که میشه ولی خودت هم مهمی، نذار روان تو رو هم به هم بریزه، دغدغه‌اش طبیعی نیست🩷

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

به جفتش ایراداتی وارده

دومی زیادی داره از خود گذشتگی میکنه 

اولی نباید به اون شدت به خودش فشار بیاره و غصه بخوره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ممکنه دوستت مهرطلب باشهالبته اگر خودش پیش‌قدم میشه اما اونا کلا رهاش کردن حق داره دلخور بشه، دیگه قر ...

درسته عزیزم ممنون

آره خیلی مهرطلب هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به جفتش ایراداتی واردهدومی زیادی داره از خود گذشتگی میکنه اولی نباید به اون شدت به خودش فشار بیاره و ...

آره من (دومی) همیشه از خودگذشتگی داشتم مثلا توی مدرسه هیچوقت اردو نرفتم چون نمیخواستم فشاری به خانوادم وارد کنم درصورتیکه جز خانوادههای نسبتا مرفه بودیم همیشه از خودم فاکتور گرفتم الانم تقریبا تمام اعضای خانواده پذیرفتن که من آدم مستقلی هستم زیاد پیگیر من نیستن چون فکر میکنن از پس خودم برمیام درصورتیکه بعضی جاها خیلی کم میارم

دوستم هم واقعا خیلی این موضوعات رو واسه خودش بولد میکنه و یه جورایی همش دنبال کسب احترم از طریق جلب توجه دیگرانه و واقعا اذیت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره من (دومی) همیشه از خودگذشتگی داشتم مثلا توی مدرسه هیچوقت اردو نرفتم چون نمیخواستم فشاری به خانوا ...

شما عزیزم طرحواره ایثار داری

جستجو کن توی هوش مصنوعی دربارش

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم