2777
2789
زیارت عاشورا نذر کن سیسی بتا نماز اول وقت ذکر استغفار و ۱۳۳ بار یا کاشف الکرب ....... حمد صلوات اصلا ...

خواهر نماز صبحام قضا میشه 

ذکر استغفار همون استغفراله ربی و اتوب الیه؟

مثلا نذر کنم هررزو ۱۰۰ تا حمد هدیه ب حضرت ام البینین میدم وقتی حاجت روا شدم.؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر نماز صبحام قضا میشه ذکر استغفار همون استغفراله ربی و اتوب الیه؟مثلا نذر کنم هررزو ۱۰۰ تا حمد ه ...

فدا سرت آروم آروم سعی کن صبح ها پاشی زیبا 

آره همون ذکر انواع داره مال امام صادق هم داریم استغفار ولی همون که خودت گفتی هم محشره 

آره عشقم مثلا نذر کن از امروز روزی ۲۰ تا حمد و ۱۰۰ تا صلوات  واسش بگی یا هر تعدادی که راحت تری  تا ۴۰ روز یا تا حاجت رواییت

راستی گلی سوره روم طه یوسف احزاب مخصوص ازدواجن 

نماز شب و نماز جعفر طیار هم مخصوص حاجت و ازدواجن

و زیارت عاشورا به روش صد لعن هم طلسم و سنگینی ازدواج رو باطل میکنه و حاجت میده

بنظرم نماز ظهر و عصر تو بخون بعد نماز دست تو ببر بالا به خدا بگو به زبان سادساده که حاجتت رو بده و از حضرت ام البنین هم بخواه اونم پیش خدا شفاعت رو بکنه اینجوری انشاالله تا تولد پسر  حضرت ام البنین ،حضرت عباس  تو خونه خودتی

فدا سرت آروم آروم سعی کن صبح ها پاشی زیبا آره همون ذکر انواع داره مال امام صادق هم داریم استغفار ولی ...

اره یمدت احزاب خوندم الان یاسین میخونم و حدیث کسا

رفتم حرم امام رضا نماز جعفر طیار خوندم نماز امام زیارتی  امام رضا خوندم داخل قنوت نماز حاجتمو خاستم هنوز زیاد نگذشته از برگشتنم میدونم امام رضا دست خالی نمیزارم

بنظرم نماز ظهر و عصر تو بخون بعد نماز دست تو ببر بالا به خدا بگو به زبان سادساده که حاجتت رو بده و ا ...

آخه قربونت برم مهربونم یعنی میشههه نذر میکنم اگ تا تولد حضرت عباس عقد کرده باشم مثلا شکلات نذری بدم یا لقمه نون پنیر

روزی چنتا؟چقد عزیزممم

روزی یه دور تسبیح ۱۰۰تا بگو

تا وقتی خدا خودش صلاح بدونه و زمانش برسه حاجتت بده بگو تا حداقل ۴۰ روز ۵ دقیقه هم بیشتر زمان نمیبره شبها موقع خواب میتونی بگی

خداااااااا 💔