2777
2789
عنوان

مهندسی هوافضا برای مهاجرت خوبه⁉️😵‍💫فقط هر کی می دونه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 20 پست
😂😂 از مهندسی کامپیوتر بد گفتی بهم برخورد

آخه برخوردن نداره آبجی اگه یکی تو اثبات های دبیرستان هم مونده باشه دیگه تو کامپیوتر دووم نمیاره😂💔 دوستم علوم کامپیوتر قبول شده میگه از دبیرستان هم بیشتر تر اثبات می کنن

از طرفی روزی ده ساعت پشت سیستم می شینه و من واقعا نمی تونمشش:))

آخه برخوردن نداره آبجی اگه یکی تو اثبات های دبیرستان هم مونده باشه دیگه تو کامپیوتر دووم نمیاره😂💔 ...

اتفاقا من همیشه تو دبیرستان از این ریاضی و فیزیک میزیک خوشم نمیومد همیشه هم با زور میتونستم قبول شم ولی روزی بین 6 تا 10 ساعت پشت سیستم هستم اینو قبول دارم ، ولی سرماه که حساب کتاب میکنم 100 تومن تو حسابه میشوره میبره 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من همیشه تو دبیرستان از این ریاضی و فیزیک میزیک خوشم نمیومد همیشه هم با زور میتونستم قبول شم ...

ارشد گرفتی ؟ یا پیغمبر درآمدت با اونی که تو پتروشیمی هست برابره😂

ارشد گرفتی ؟ یا پیغمبر درآمدت با اونی که تو پتروشیمی هست برابره😂

نه ارشد نگرفتم من فقط لیسانس دارم ، حتی بعضی وقتا درامدم تا 200 هم بالا میره نه بابا پتروشیمی که بالاتر میگیرن !

نه ارشد نگرفتم من فقط لیسانس دارم ، حتی بعضی وقتا درامدم تا 200 هم بالا میره نه بابا پتروشیمی که بال ...

چجوری این قدر پولدار شدی 😂 فریلنسری کار می کنی؟

اگه پتروشیمی از اینم بالاتره که برم شیمی بخونم😂والا داداش دوستم دکترای شیمی گرفت و همکار دخترش هم استخدام نکردن ...خودشم چون پسر بود و البته تا دکترا فقط و فقط خوند با ۱۴۰ میل استخدامش کردن

ممنونم از راهنمایی تونبنظرتون مهندسی معماری که هنری هست توی ایران درآمدش بهتره یا رشته ای مثل انیمیش ...

من زیاد از رشته های غیر درمانی اطلاع ندارم عزیزم ولی فکر میکنم شاید معماری بهتر باشه