2777
2789
عنوان

بابام خبر داره که 😂😅

306 بازدید | 13 پست

من ۱۵ سالم کلاس دهنم صبحی کلاس آنلاین داشتم یه درسای که توی این هفته مونده بود بعد توی حیاط ما یه گربه زرد هست از بچگی اینجا بود یادمه ۳ یا ۴ ساله اینجاست بچه هاش تو حیاط ما بدنیا اومدن تقریبا یکماه پیش الان یکم بزرگ شدن غذا خور شدن منم رفتم تن ماهی بگیرم برای ظهر نهار یه تن ماهی هم برای اینا گرفتم ریختم رو کاغذ با مامانشون خوردن بعدش حیاط آب و جارو کردم و قوطی کنسرو هم پرت کردم بیرون چون بابام بفهمه دعوام میکنه جدیدا وضعیت مالی خوب نیست بنظرتون کار اشتباهی کردم؟ 

گفتم این گربه ها جبران نکنن خداشون برکت میده🥲

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید به حیوونا غذا داد چرخه زندگیشون بهم میخوره خودشون باید شکار کنن

ولی بازم کارت قشنگ بود❤️

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

عزیزم من دوتا گربه بزرگ کردم توی پارکینگ خدا شاهده انگار هر روز غذا براشون جور میشد بعد ی مدت ی جوری غذا براشون میموند که حس میکردم خدا داره اینکارو میکنه.خیلی دلت مهربونه خدا پاداشتو میده

اون گربه رو خدا خودش یادش داده چجوری روزیش پیداکنه شما به فکر جیب خالی بابات باش

خالی نیست جیب بابام 

اما پولدارم نیستیم یه قشر متوسطیم دستمون به دهنمون 

میرسه 

بیشتر بخاطر بچه هاش دادم چون کوچیکن

اگر پدرت این پولو داده برای خودت مشکلی نداره ولی اگه داده بری فقط همینو بخری برگردی خب کارت درست نیس

قرزی میارم از مغازه حساب داریم