2777
2789
عنوان

عروسی مریم مومن محشر بود 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4576 بازدید | 76 پست
اتفاقا موهاش باحال بود

توی ذوق میزد کمی. زن نادری از همشون شیک ترررر بود بنظرم. از هر لحاظ.‌بعد متین ستوده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من هم لباسش اون همه دنباله نمی خواست ولی قیافش خیلییی خوشگل بود

مکاپش بهش میومد👌 داماد هم خیلی بهش میومد🤩

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خودشو دوست دارما اما اصلا لباس و تاج و... قشنگ نبودبه نظرم بین کسایی که تازه ازدواج کردن زن محمد ناد ...

ولی زن محمد نادری چهره فوقالعاده مصنوعی و تکراری داشت و متین ستوده رو هم اینقدر توی لباس عروس دیدیم که دیگه تکراری شده ولی ارام جعفری رو قبول دارم خیلی ناز شده بود و متفاوت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
زن نادری میشناسی ؟چند سالشع ؟

نه والا. همون در حد عکس و فیلم ها.‌راحت ۳۶ رو داره‌ . ولی چهره ش خیلی شیکه انصافا

مکاپش بهش میومد👌 داماد هم خیلی بهش میومد🤩

وای اونو و داماد خیلی بهم میومدن خوب شد گفتی 

مریم خودش واقعیش خوشگله هااا ن اندازه شب عروسیش شب عروسیش خیلی خوب شده بود به نظرم بخاطر میکاپش بود