2777
2789
بیرون نمی‌تونید قرار بزارید؟

😐😐😐 نهایت سه جلسه بیرون برن برای شناخت هم‌ اخرش که باید بیان خونه حرفها بزنن تو کوچه و خیابون که نمیشه تاریخ عقد و... مشخص کرد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا مگه خواستگار هست این دخترایی که خواستگار دارن چرا حس می‌کنم تو ایران خارج زندگی می‌کنن من تو ای ...

چ ربطی داره کسایی که قصدشون جدی باشه خب میان خواستگاری دیگه چیکار کنن ازدواج نکنن

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

حالا مگه خواستگار هست این دخترایی که خواستگار دارن چرا حس می‌کنم تو ایران خارج زندگی می‌کنن من تو ای ...

واااااا کم شده نسلشون منقرض نشده که ادم بالاخره زندگی می‌خواد بکنه تشکیل خانواده بده  

همونطور که وقتی خانواده یکی پولداره میگن برا خانوادته چیزی از خودت نیست که انقد پز میدی  الانم همونطوری هس چرا باید. ناراحت بشی همین که دیدی طرف بی احترامی کرد کلا نباید باهاش ادامه بدی   

https://harfeto.timefriend.net/17439648475031 

چ ربطی داره کسایی که قصدشون جدی باشه خب میان خواستگاری دیگه چیکار کنن ازدواج نکنن

من که آخرین بار یادم نمیاد کی خواستگار داشتم البته قبلا داشتم دو سه مورد ولی خب چند وقته خبری نیست

شکر خدا هیچی‌ام کم ندارم از این دخترا هم خوشگلم هم تحصیلکرده کلی هنر دارم ولی بعضی دخترا می بینم یه دیپلم هم نگرفتن جدا از اون هیچ هنر و مهارتی ندارن ولی خواستگار دارن اونم چه خواستگارایی . دیگه با این اوضاع گرو نی اگه کسی ام میره خواستگاری میرن پی همچین دخترایی که لیاقتشون همینه

۷۰

عزیز اول دو ۳ جلسه بیرون قرار بزار دلبستت بشه بعد دعوت کن خونتون.‌چند نفرید توی خونه؟ 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واااااا کم شده نسلشون منقرض نشده که ادم بالاخره زندگی می‌خواد بکنه تشکیل خانواده بده

من که آخرین بار یادم نمیاد کی خواستگار داشتم البته قبلا داشتم دو سه مورد ولی خب چند وقته خبری نیست

شکر خدا هیچی‌ام کم ندارم از این دخترا هم خوشگلم هم تحصیلکرده کلی هنر دارم ولی بعضی دخترا می بینم یه دیپلم هم نگرفتن جدا از اون هیچ هنر و مهارتی ندارن ولی خواستگار دارن اونم چه خواستگارایی . دیگه با این اوضاع گرو نی اگه کسی ام میره خواستگاری میرن پی همچین دخترایی که لیاقتشون همینه

😐😐😐 نهایت سه جلسه بیرون برن برای شناخت هم‌ اخرش که باید بیان خونه حرفها بزنن تو کوچه و خیابون که ...

حالا کی گفت کوچه خیابون اخه

یکی دو جلسه برن کافه ای جایی آشنا بشن حرفاشونو بزنن 

بعد برن خونه

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

من که آخرین بار یادم نمیاد کی خواستگار داشتم البته قبلا داشتم دو سه مورد ولی خب چند وقته خبری نیست ش ...

عزیزم خواستگار بنظرم بیشتر برا کسایی میاد که خودشون تو جامعه فعالیت داشته باشن چند نفر ببینن اونو یا مامانشون آدم اجتماعی هست و اینور اونور مثلاً روضه اینا خیلی میره همینطور پدر خانواده بنظر خودم خواستگار برای این افراد بیشتر میاد چون دیده میشن

حالا کی گفت کوچه خیابون اخهیکی دو جلسه برن کافه ای جایی آشنا بشن حرفاشونو بزنن بعد برن خونه

خب آخرش چی اون خونه رو میبینه به نظرم باید اهمیت نداد از همون اول کسی که برای مال میره جلو و پشیمون میشه هی بهتره بره پیداش نشه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عزیزم خواستگار بنظرم بیشتر برا کسایی میاد که خودشون تو جامعه فعالیت داشته باشن چند نفر ببینن اونو یا ...

مادر من خیلی ساده و بی زبون خودم زودتر پی بردم اینم می‌تونه یکی از علت‌هاش باشه ولی خودم مجبورم برم شاغل شم شاید کسی اون‌موقع منو ببینه وگرنه هیچیه من از این دخترا کم نیست که چون اونا خواستگار دارن از من بهتر باشن البته منم دو سه مورد قبلاً داشتم ولی خب دیگه چند وقتیه خبری نیست

مادر من خیلی ساده و بی زبون خودم زودتر پی بردم اینم می‌تونه یکی از علت‌هاش باشه ولی خودم مجبورم برم ...

مامان منم همینطوری هست  درونگرا و خودمم همینطوری البته من فقط ۱۸ سالمه توقع خواستگار ندارم برم دانشگاه شاید بیشتر شه😂