2777
2789
خواستم بخرم خدا خیرت بده ک گفتی 💋

اگر مهمون زیاد داری یا اهل سرخ کردن سیب زمینی هستی خوبه ولی برای بقیه کارهایی که تلویزیون و تبلیغاتش نشون میده اصلا قابل مقایسه با فر و ماکروویو نمیشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا من سیب زمینی توش درست کردم خوب میشه ولی باید کلی سبداشوبشوری وپاکش کنی گفتم بد نیست ولی آنقدر ض ...

پیتزا و جوجه کباب و بادمجون و...توی ایرفرایر عااالی میشه.شما احتمالا لِم ش دستت نیومده.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پیتزا و جوجه کباب و بادمجون و...توی ایرفرایر عااالی میشه.شما احتمالا لِم ش دستت نیومده.

به کیفیت فر نمیشه من همه مدل تست کردم داخل توضیحمم گفتم که خریدش را جز اولویت‌ها نمیدونم

به کیفیت فر نمیشه من همه مدل تست کردم داخل توضیحمم گفتم که خریدش را جز اولویت‌ها نمیدونم

منم فر و ماکروویو دارم علاوه بر ایرفرایر.‌انصافا ایرفرایر خیلی به درد بخور تره فر هست.بخصوص برای افرادی که میخوان روغن رو کم کنن.مثلا گوجه و جوجه و کباب تابه ای توش ده دقیقه ای برشته و امادست. پیتزای باکیفیت بیرونی رو بهت تحویل میده. من حتی پیاز داغ کم روغن هم توش درست میکنم🤭

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎