2777
2789
اگررر مهمونی زیاد میدی ماشین ظرفشویی بخر مستاجر هم هستی فقط طلا طلا بخر اینده شاید تونستی صاحبخونه ش ...

نه مهمونی فقد پدر مادر ها شاید ماهی چن ماهی 

طلام جمع میکنم برا خرید خونه فقد

بستگی داره استفاده کنی یا نه .من مدام استفاده میکنم .قرص هم گرونه البته و من مایع ایرانی رو قبول ندارم .در شرایط مستاجری اگر نزدیک به خرید خونه هستی خب پس انداز کنی بهتره اما اگر خونه خریدن خیلی برات دوره و حالاحالاها نمیشه برو ظرفشویی بگیر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی استفاده میشه؟؟منم دو دلم بخرم میگم اول و اخر که باید ظرفارو اب بکشیم چه توماشین چه واقعیت پس با ...

ببین عالیه واقعا ما دو نفریم ولی حتی فکن هرشب چدنای گازمم میزارم توش و برق میفته 

البته من اب میکشم ولی خیلیارو دیدم میگن ابکشی ضرر داره برایظرفشویی ولی من بدم میاد

یه مهندس پزشک عاشقم  

چهل تومن ماشین ظرفشویی نمیشه طلا هم خیلیذکم ولی من تو این شرایط بودم یکی دوماه پیش با اینکه مستاجر ه ...

چرا میشه قیمت کردم مارک دوو چهل خورده ای طلام حداقل ۳گرم اینا میشه بدون اجرت

ببین عالیه واقعا ما دو نفریم ولی حتی فکن هرشب چدنای گازمم میزارم توش و برق میفته البته من اب میکشم و ...

قبل اینکه ظرفارو بذاریم توماشین باید اشغالاشو پاک کنیم و اب بزنیم بعد بذاریم؟؟ماهم دونفریم مهمون ایناهم نداریم ‌ولی من خیلی ظرف کثیف میکنم

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹