2777
2789

قشم بود 

۱۰ روز نبود هر روز می رفتم برا بابام نهار میبردم از خونه 

ظرفاشو میشستم 

۳ تا خواهریم 

بعد که اومد امروز رفتیم پیشش 

برا یه خواهرم نزدیک ۵۰ شصت تومن سوغاتی اورد 

برا یه خواهرم دو سه تیکه لوازم ارایش آورد ولی برا بچش یه چند تا تیشرت و شلوار اورد 

برا منم دو تیکه رژ لب  و برا پسرم یه تفنگ آورد سوغاتی 

چند تا تیشرت و یه شلوارم اورد گفت حساب کن باهام  

گفتم چه طور برا اون خواهرم پنجاه شصت تومن وسیله اوردی  حالا دو سه تا تیشرت رو حساب کنم  ؟گفته پس اگر حساب نمیکنی بزار تولدش بدم  و یکی دو تاشم عید میدم 

الان اومدم خونه 

حقیقتا الان بغضم گرفت   از نفس سرد خودم 

باورکنید یه روزم اون خواهرم برا بابام غذا نفرستاد 

اون خواهرمم که براش پنجاه شصت تومن خرید کرد مطلقست پیش اوناست 

خیلی ناراحتم باهام این طوری رفتار میکنه 

همیشه همینه 

البته بگم برا یکی دیگه خواهرم که متاهله خونه خریده نوساز 

ولی به من پول قرض میده به دلار قرض میده 

نمی تونمم باهاش قطع رابطه کنم به خاطر بابام 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

متاسفانه بعضیا ظرفیت خوبی کردن ندارن 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس نه چیزی براش ببر نه چیزی ازش بگیر 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

توام سوغاتیارو نمیاوردی.البته شاید خواهرات بهش پول دادن وسیله بخره براشون

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....