2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم به مردا اعتماد کنم

143 بازدید | 11 پست

از همشون بدم میاد

یاد ابراز علاقه و مهر و محبتاش که میوفتم....

چقد حس بی ارزشی بهم دادی خیلی نابودم کردی هنوزم که هنوزه خودمو پیدا نکردم

منو به کی فروختی؟کجاش از من بهتر بود؟

هیچوقت نمی بخشمت و می‌دونم که هیچوقت خوشبخت نمیشی

هیچوقت اهل نفرین کردن نبودم ولی از خدا میخوام داغی که رو دلم گذاشتی و‌ رو دلت بزاره

امیدوارم هیچوقت رنگ و روی خوشبختی نبینی خدا لعنتت کنه😔 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

واسم دعا کنید خیلی حالم بده😔

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بمیرم برا دلت🥲💔

منم سرم اومده

حتی الانم داره عذابم میده

خداروشکر کن تونستی جدا بشی ازش 

من نمیتونم جدا شم 

این سخته 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اومدی گذاشتی یه حس کثیف پیشم حالا هر جا میرم انگار عصن کافی نیستم گرفتی تو ازم اعتماد به نفسو فک میک ...

آهنگه ؟چه قشنگه

نه خودم نوشتمبلاخره آهنگ هم باشه یکی میاد مینویسه دیگه

خیلی قشنگه ماشالا بهت

فک کردم اهنگه زدم گوگل چیزی نیاورد گفتم بپرسم ازت اگه آهنگه اسمشو بگی بهم

خیلی قشنگه ماشالا بهت فک کردم اهنگه زدم گوگل چیزی نیاورد گفتم بپرسم ازت اگه آهنگه اسمشو بگی بهم

نه آهنگ نیست من خودم عاشق ادبیاتم و یاد گرفتم چطوری بنویسم ولی بیشتر غمگین مینویسم

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️