2777
2789
عنوان

تاحالا تاپیکی زدین از جواب هاش شوکه بشید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 51 پست

خیلی چیزای این مدلی اینجا دیدم

همین چند ساعت پیش گفتم حسادت جنسیت نداره و این از فرهنگ مرد سالار میاد که میگن زنا حسودن در صورتی که مردا سر حسادت میتونن ادم بکشن و همدیگه رو نابود کنن و...

بعد کلی ریپلای زدن نهههههه اشتباه میکنی زنا حسودن نهههه مردا هر کاری کنن سر حسادت نیست اصلا مردا یه نقطه ی منفی تو وجودشون نیست نههههه قتل و اینا زیاد مهم نیست مهم اینه که زن حسودی میکنه به لباس دوستش نههههه

با شما مخالفم.

باورت نمیشه ۶سال پیش پربازدید اونموقع شد حتی تو گوگل هم رفته بود ۷۰صفحه فوشم داده بودن ،ناگفته نمونه ...

الهی ،متنفرم از ادمایی که ذوق ادم کور میکنن ،جای حرف نمیذارن ادم دلش میسوزه انقدر کمبود دارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو تایپیک اخرم جوابا بخون تا شوکه بشی😂😂😂

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

تاپیک درباره شوتیا😂 البته به شوخی زده بودم روحمون عوض شه

یهو همه اومدن شروع کردن به نفرین و فحاشی کردن

ی کاربری هم گفت ریدم تو هرچی قبر شوتیه

منم ریدم بهش آخرشم تاپیک بسته شد

هیچکی نتونست درک کنه

و تنها کسایی که هیچوقت درک نمیشن

شوتیا هستن💔

از بدی هاشون بگذریم

ی بار هم از خوبی هاشون بگیم❤️

کسی هم نپره بهم کامنت من به استارتر مربوطه

و سر صحبتم با اونه

نه کار بر جدیدم نه قدیم

من یه بار یه تایپیک بود در مورد اینکه چقد حقوق میگیرن شوهراشون منم گفتم شوهرم پتروشیمی کار میکنه با ...

😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️😂

وای برای منم پیش اومده راجع به شغل آزاد بود گفتم ماهی ۱۵۰ درامدشه ،گفتن چرا دروغ میگی کدوم شغلی ۱۵۰ درامدشه 

خداخیرشون بده چندنفر اومدن گفتن همسرشون مکانیکه یا تو تاسیسات ساختمونه انقدر درامد دارن تا دست از سر من برداشتن

من اوایل زایمانم افسردگی هم داشتم اومدم از رفتارای بد شوهرم گفتم با من و مامانم بعضیا طرف شوهرمو گرفتن که بخاطر وضعیت اقتصادیه کم مونده بود بگن حقشه هر وحشی بازی درآره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی چیزای این مدلی اینجا دیدمهمین چند ساعت پیش گفتم حسادت جنسیت نداره و این از فرهنگ مرد سالار میاد ...

واااااایی 

بیامم تاپیکتتو بخونم 

خدایا🤦‍♀️🤦‍♀️😫

من اوایل زایمانم افسردگی هم داشتم اومدم از رفتارای بد شوهرم گفتم با من و مامانم بعضیا طرف شوهرمو گرف ...

🤦‍♀️🤦‍♀️😑

یعنی اینا تو زندگی خودشونم ااینجورین😐

همین الان تاپیک بهرام افشاریو بخون🤣😂

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

برو تایپیک اخرم جوابا بخون تا شوکه بشی😂😂😂

پشمانم یکی نوشته پسر زاییدن افتخاره🙄😂😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

تاپیکای خودم نه ولی تو تاپیکای دیگران جوابای سمی زیاد دیدم

اولیش همینایی که تا میگی کودک همسری بده میگن نههه بچه ۱۳ ساله الان از ۳۰ ساله بیشتر میفهمهههه قضاوت نکنین شاید زندگیش بهتر از شماها باشه🙄

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم