2777
2789

ناخن بخاطر هزینش نرفتم .. مژه هم دوست ندارم رنگ مو هم چون باید دائم سالن باشم نرفتم چون بچه کوچک دارم 

فیشیال هم خیلی وسیله میخواد ..میکاپ هم همینطور 

موند شینیون رفتم ۵ میل دادم هزینه کلاس ۲۵۰۰ هم لوازم هنوز از کلاسم ۱ماه مونده اما خیلی بدم اومده و پشیمونم خیلی سخته اون خانومی هم که آموزش میده تا الان مدل های جدید اینستاگرامی و آموزش نداده هرچی هم میگم بدش میاد یا آموزشگاه دیگه بود اما هزینه رو بیشتر می‌گرفت نرفتم ...وقتی مدل های اینستاگرام یا شینیون کار های شهرمون و میبینم خیلی زیاد پشیمون میشم آخه من چجوری اونارو یاد بگیرم خیلی سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدل های اینستاگرام حتی باید چندین دوره بری تا بگیری 

من آموزش مربی شما رو نمیدونم ولی باید اول پایه رو خوب یاد بگیری و آسون ها تا به اونا برسی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

خب فایده نداره مدل قدیمی این همه خرج کردی . خودتم اصلا تنهایی نمی تونی یاد بگیری خصوصا که گفتی علاقه نداری

با بچه کوچیک هم که کلا دست و پات بسته س 

کلا بد وقت شروع کردی عزیز 

واسه کار بعدی حواستون جمع کن

پنج میلیون خیلی کمه آخه معلومه آموزش خاصی نمیدن

آخه کلاس خصوصی نیست که هفت هشت نفر هستیم از هر کدوم ۵ میگیره .ماهم شهر کوچکی هستیم اون آموزشگاه ۷ تومن بود تازه با جلسات کمتر بود 

به طرز سنجاق زدن و پوش دادن و مو جدا کردن دقت کن

تو اصول کار رو یاد بگیری نصف بیشتر مسیر رو رفتی

بقیش هنر و سلیقه ی خودت توش تاثیر داره

حتی اصول کار رو بلد باشی با ویدئو دیدن میتونی مدل های جدید بزنی

خب فایده نداره مدل قدیمی این همه خرج کردی . خودتم اصلا تنهایی نمی تونی یاد بگیری خصوصا که گفتی علاقه ...

اتفاقا خوب موقعی شروع کردم تا الآنم حماقت کردم دیر شروع کردم ...میگه باشه اینارو هم آموزش میدم اما وقتی بهش میگم ناراحت میشه انگار