2777
2789

شوهر یکی از فامیل سه  روز از هفته رومیره خونه مادرش که مادرش تنها نباشه  و جالبیش اینجاست زن و بچه هاشو تنها میزاره و میره ....

تقریبا 60 کیلومتر فاصله هست

بعد بقیه خواهر برادراش هفته ای یک روز میرن 

حالا همین اقا دو تا بچه کوچیک داره 

توقع داره فامیل زنش بچه ها رو نکه دارن  چون خانمشم سر کار هست

در صورتی که این اقا دقیقه به دقیقه پیش مادزش و در خدمت خواهر برادراشه 

حالا اقا منت سر ما داره که چرا بچه هامو نگه نمیدارینننن چون قوم خانمشیممم....

تقصیر زنه هس که با همچین اسکولی راه میاد

کار بیرون و خونه هم می‌کنه بچه هم نگه داره؟ منت هم بشنوه؟ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تقصیر زنه هس که با همچین اسکولی راه میادکار بیرون و خونه هم می‌کنه بچه هم نگه داره؟ منت هم بشنوه؟

همین دیگه اول زندگی که اینطوز نبود یهو اینطور شد 

بعد اینا توقع دارن بچه ها بیان خونه ما اینجا حالا دو تا بچه پر صدااا

منم کنکور دارم واقعا دارم از دستشون روانی میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توقع بیجا دارند اصلا قبول نکنید چرا با آینده شما بازی بشه ببرن بذارن مهد خانومش باید جلوش وایسه

میگه بچن نمیشه اعتماد کرد خب بعدا مدرسه رو میخواد چکار کنه اصلا ی حرکاتی در میارنن

همین دیگه اول زندگی که اینطوز نبود یهو اینطور شد بعد اینا توقع دارن بچه ها بیان خونه ما اینجا حالا د ...

باید مقابله کنه باهاش 

ینی که هی پا میشه میره پیش ننه ش مگه واجبه

اینطور نمیشه زندگی کرد 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میگه بچن نمیشه اعتماد کرد خب بعدا مدرسه رو میخواد چکار کنه اصلا ی حرکاتی در میارنن

شوهر خواهرته؟ 

در اتاقت رو ببند و قفل کن اصلا اجازه نده بچه ها بیان تو 

به خواهرت هم بگو مشکلاتش رو خونه شما نیاره 

با پدر و مادرت صحبت کن و بگو تکلیفشون با خواهرت روشن کنن بیجا کردن بچه آوردن مسئولیتشو انداختن گردن اینو و اون