2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونجا سوالم حسی نبود منظورم اینه دارم با خودم این فکر و میکنم😂

البته من فعلا سنی ندارم دارم فکر میکنم اول برم کاراموزی و کمک حسابداری که خیالم راحت باشه بعدا میتونم هروقت خواستم کار کنم..

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

سلام گلی

اونجا عنوان داره .همش بقیه میان وسط حرفامون

علیک سلام.

اگر سوالی داری ازم بپرس

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اونجا عنوان داره .همش بقیه میان وسط حرفامونعلیک سلام.اگر سوالی داری ازم بپرس

اره منم دیگه جواب نمیدم به بقیه خیلی میان

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

اونجا سوالم حسی نبود منظورم اینه دارم با خودم این فکر و میکنم😂البته من فعلا سنی ندارم دارم فکر میکن ...

حسابرسی عالیه

یکی از دوستام مهر حسابرسی هم داره.واسه خودش حکومت میکنه ها

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
حسابرسی عالیهیکی از دوستام مهر حسابرسی هم داره.واسه خودش حکومت میکنه ها

حسابرس شدن فکر کنم پروسه طولانی باشه یعنی باید بگذرونی حسابداری رو

چطور میشه حسابرس شد؟

اران و بنظرم فعلا زنگ نزن چون احتمالا جواب نمیده پیامتم جواب نداد؟

اران و بنظرم فعلا زنگ نزن چون احتمالا جواب نمیده پیامتم جواب نداد؟

نه پیامم جواب نداد

نزدیک ۳ماهه سر یه کاریه .یا انتن نداده .یا خودش حرف نمیزنه

من دیگه برام مهم نیس

بنظرت پیاممو خوند چه حسی داش

حسابرس شدن فکر کنم پروسه طولانی باشه یعنی باید بگذرونی حسابداری روچطور میشه حسابرس شد؟

۶سال فکر کنم طول بکشع اما میارزه

نه پیامم جواب ندادنزدیک ۳ماهه سر یه کاریه .یا انتن نداده .یا خودش حرف نمیزنهمن دیگه برام مهم نیسبنظر ...

شایدم انتن داره ولی نخونده اخه اگر قبلش همه چی اوکی بوده 

ولی ۳ ماه هم خیلیه 

۶سال فکر کنم طول بکشع اما میارزه

هوش مصنوعی میگه باید اول حسابدار رسمی بشی ازمونش و قبول شی

شایدم انتن داره ولی نخونده اخه اگر قبلش همه چی اوکی بوده ولی ۳ ماه هم خیلیه

اره واقعا قابل تحمل نییس

پشیمونم که باهاش وارد رابطه شدم . 

اخه زنگم زدم چطور نخونده ؟

هوش مصنوعی میگه باید اول حسابدار رسمی بشی ازمونش و قبول شی

اون ازمون حسابرسیه. اره اونوباید قبول شی

دوستم از اداره مالیات بهش گفتن یه شرکتو حسابرسی کن.

حقوقش بابت این حسابرسی ۲۰۰تومنه .واسه همون شرکت