2777
2789
عنوان

مامانم میگ طلاهای مجردیتو به خواستگارت نشون ندیم👀👀👀

| مشاهده متن کامل بحث + 4339 بازدید | 153 پست
اره منم نظرم اینک بعد ازدواج طلا بخرم نشون نمیدمچون اگ بدمتوقع ایجاد میشه مثلا خواست ماشین عوض کنه چ ...

اره دقیقا بهترین کارو میکنی 

من الان رابطم با همسرم خوبه اما هر ماه حتی شده یه گرمی طلا میخرم میدم مامانم یه جا بزارتش 

چون واقعاا نمیدونی فردا قراره چه اتفاقی بیوفته یه چیزی باشه که خیالت راحت باشه خوبه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مامانت چه زرنگه ! داره کار خودش رو یه جورایی از سر باز می‌کنه پول از تو عزت از اون به نظرم اصلا طلاه ...

چه اشکالی داره برا خانوادش عزت بخره مگه سربلندی اسی و خانوادش از هم جدا هست ؟بعد والدین اونقدر باید خرج کنن برا عقد و جهزیه و مراسمات مختلف که اگه بخوان از استارتر برای سربلندیش کمک بخوان هیچ اشکالی نداره  

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کاری دوست داری بکن آبجی ولی زندگی که از اولش پنهون کاری باشه...

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

اره دقیقا بهترین کارو میکنی من الان رابطم با همسرم خوبه اما هر ماه حتی شده یه گرمی طلا میخرم میدم ما ...

میدونی من تجربه زندگی مشترک ندارم

ولی چرا اینقدر باید بی اعتمادی باشه؟

منم قبول دارم ک پس انداز برای زن خوبه 

بعدم اگر مرد ب مشکل خورد زنش نباید کمکش کنه؟

مگه مرد قراره ب زور ازش بگیره؟ وقتی فاکتور ب اسم ت

کاری نمیتونه بکنه

یعنی اونی که تو خونه پدری طلا براش نخریدن بی ارزشه؟؟؟؟بعد اینکه چرا فکر میکنی تحصیلات فهم و شعور و ت ...

هرکسی متناسب با سطح مالی خانوادش براش هدیه میخرن کسی که بیشتر داره ویلا بهش میدن . منم در سطح مالی خانوادگیم بله متناسب با هدیه های خانواده ام ارزشم در خانوادم معلومه 

خوب حالا نشون بده بعد خانوادش بدنمگه پسره پولو داره ک اظهار نظر کنه

ببین میشه ادم این کارارو بکنه ولی بهتر اینه به جای لج کردن با خودمون سیاست به خرج بدیم

من خودم ۷۰ گرم طلا دارم ولی ۱ ریالی نشون نمیدم 

۱۶ گرم جدا کردم که سر هر مراسم بهم بدن و بقیش خونه بابام بمونه به عنوان پس انداز  برای خودم

اولش بیارم همرو نشون بدم بعد یکمشو بدن بهم بقیشو بزارم خونه بابام خب باعث اختلاف میشه واقعا

حالا نشون دادن که نداره. ولی ایده‌ی مامانتون هم یه‌جوریه. در کل، وا!

مامانش میخواد زرنگ بازی دربیاره بعدا هی منت بذاره طلا آوردم برات

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نه عزیزم ما همه دخترامون طلاهاشون میبرن . مناسبتهاهم خانواده مجدد میخره هدیه میده

چه جالب ولی من میخوام بزارم خونه پدرم بمونه به عنوان پس انداز و پشتوانه برای خودم چون زندگی بالا ووپایین زیاد داره 

ببین میشه ادم این کارارو بکنه ولی بهتر اینه به جای لج کردن با خودمون سیاست به خرج بدیممن خودم ۷۰ گرم ...

چه اختلافی پیشه بدونم؟؟

من طلا هامو میدم خانوادم جاش سرویس بخرن

یا مراسمات مختلف بدن

اون مردم اگر خاله زنک باشه ک بگه

من باشم میگم مگه ت یک ریالی خرج کردی ک نظر میدی و تمام

میدونی من تجربه زندگی مشترک ندارمولی چرا اینقدر باید بی اعتمادی باشه؟منم قبول دارم ک پس انداز برای ز ...

مشکلشو خودش حل کنه

من سردرد نمیکشم خستگی نمیکشم ک مسکلات اونو حل کنم

در مورد حقوقم حساسم 

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

مشکلشو خودش حل کنهمن سردرد نمیکشم خستگی نمیکشم ک مسکلات اونو حل کنمدر مورد حقوقم حساسم

به نظرم این فکر اصلا قشنگ نیست اون شوهرت یعنی چی

حالا یک بار ب مشکل بخوره نمیخوای کمکشوکنی؟؟؟؟

اونم خسته میشه چرا بره کار چرا به ت پول بده