2777
2789
عنوان

کسی از الان واسه کنکور چهار صد و هفت بخونه امکان قبولیش چقدره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست

میدونم اگه اینو بگم احتمالا بخوره تو ذوقت ولی قبولی تو کنکور به دیسیپلین و شخصیت سازی و ذهنیت آدم برمیگرده و کسی که از الان اینطوریه که وای تو دوسال میشه قبول شد یا نه آدم این راه نیست...تو الان فقط دنبال تاییدی تا دوپامین بی مورد ترشح بشه و کیف کنی..از این فازا بیا بیرون و بشین درستو بخون اگه واقعا میخوای قبول بشی

در رابطه با سوالت خودت بشین فکر کن که برای خوندن ۴ تا کتاب دبیرستانی دوسال کمه یا نه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بپرس عزیزم

مرسی💚قبولی چه سالی بودید و اینکه رتبه در منطقه و تراز هاتونم برای قبولی فیزیو میگید ؟ 

و اینکه از کی شروع کردید ؟ 

من نمونه درس میخونم درسمم خوبخ بد نیست پارسال معدل نهایی یازدهمم ۱۹ و ۲۶ شد امسال متاسفانه تابستونو یکم بگیر نگیر خوندم ولی از مهر جدی تر شروع کردم با ماز پیش میرم و الان تو روز تعطیل حدودا ۷ الی ۸ ساعت میخونم میخوام به مرور زیادش کنم به نظرت منم میتونم فیزیو یا پزشکی بیارم🥲❤️

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم اگه اینو بگم احتمالا بخوره تو ذوقت ولی قبولی تو کنکور به دیسیپلین و شخصیت سازی و ذهنیت آدم بر ...

من خودم کنکور دادم قبولم شدم برای اینکه تایید بشم نمیپرسم چون میدونم توانایی شو دارم 

اما چون رشته من تجربیه و میخوام کنکور ریاضی بدم که اصلا هیچ کدوم از درساشو نخوندم سوال شد

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
مرسی💚قبولی چه سالی بودید و اینکه رتبه در منطقه و تراز هاتونم برای قبولی فیزیو میگید ؟ و اینکه از کی ...

من از همون دهم روزی دو سه ساعت میخوندم پایم خوب بود سال اخرم ۵_۶ ساعتش کردم به خودم فشار نمیاوردم زیاد 

سه سال پیشم قبول شدم و سال اخرمه 

درصد هایی که زدم یادم نیست ولی همش بالای ۵٠ بود

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
من از همون دهم روزی دو سه ساعت میخوندم پایم خوب بود سال اخرم ۵_۶ ساعتش کردم به خودم فشار نمیاوردم زی ...

مرسی💚

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
من خودم کنکور دادم قبولم شدم برای اینکه تایید بشم نمیپرسم چون میدونم توانایی شو دارم اما چون رشته من ...

آها پس ببخشید که زود قضاوت کردم

یه لحظه خود گذشتمو تو این تاپیک دیدم

یه چیزی بگم

تغییر رشته از ریاضی به تجربی یا از تجربی به ریاضی به نظر من به مراتب راحت تره چون درس مشترک دارن و یه جورایی میزان سختیشون یکیه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من خودم کنکور دادم قبولم شدم برای اینکه تایید بشم نمیپرسم چون میدونم توانایی شو دارم اما چون رشته من ...

ببین قبولی کنکور همش به شخصیته و تویی که توی تجربی تونستی فیزیو بیاری ۱۰۰ درصد تو ریاضی هم‌میتونی چون اون هوش و پشتکارشو داری به نظرم

ببین قبولی کنکور همش به شخصیته و تویی که توی تجربی تونستی فیزیو بیاری ۱۰۰ درصد تو ریاضی هم‌میتونی چو ...

ممنون گلم انشاالله 

آها پس ببخشید که زود قضاوت کردمیه لحظه خود گذشتمو تو این تاپیک دیدمیه چیزی بگمتغییر رشته از ریاضی به ...

اشکالی نداره، ممنون امیدوارم بشه