2777
2789

خونه ب اسم منه . اون بیکاره . ن پول داره ن درامد هیچی . چند روز پیش جلسه گذاشتن همسایه ها مدیر جدید تعیین کنن . تو جلسه گفتن همسایه ها نفری فلان قدر پول تنخواه میزارن پیش مدیر جدید بمونه . اونم ک لنگ پوله گفت من مدیر میشم . اونام نمیدونستن این بیکار و بی پوله . الان پولارو برداشته داره از همون خرج میکنه  برای خودش. خرج خونه ک با منه ..ولی اون پولارو داره برای خودش خرج میکنه . پس فردا همسایه ها میتونن اون پولو از من بخوان یا از من شکایت کنن ؟‌ این تو عمرش یه میلیونم نداشته چ برسه چندین میلیون بتونه جور کنه پول اونارو پس بده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون من شاغلم . دفعه قبل هم از شوهر دختر عمه اش پول گرفته بود نتونست بده اون دختر عمه اش و شوهرش مث سایه دنبال من بودن میگفتن تو شاغلی تو بده . دست از سرم برنمیداشتن . میدونستن اون نداره ب من چسبیده بودن  من اصلا نمیدونم اون پولی ک از فامیلش گرفته بود چیکار کرده بود 

الان به جای اینکه فکر پس دادن مال مردم باشید نگران اینید که یقه شمارو بگیرن یا نه؟به نظرم ناشناس به همسایه ها یجوری برسون شوهرت امانت مردمو داره خرج میکنه تا بیشتر از این ضرر و دین به گردنتون نیفتاده

بلندترین فریاد من سکوت من است...