2777
2789

حالا شوهرم داره خونه تکونی میکنه کمدش رو باز کرده ببینه کدوم لباساش رو میشه بده بیرون . همینجوری شروع کرد الان میگه این کت و شلوار رو هم بدم میخواستم بگم ول کن برو .

به خدا دیشب  تو خیالم میگفتم فردا برم برای خودم مانتو ببینم . شب یلداست خودم رو سورپرایز کنم . دو ساعت رفتم ۴ تا کارت بانکی رو چک کردم بینم میشه خرید کرد یا نه. حالا این از صبح داره کمدش رو خالی میکنه . خوب بابا خالی کنی چطور میخوای پر کنی. حالا من یه دست لباس رو تا به مرحله نخ دندون نرسه بیرون نمیزارم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چکار به اون داری شما زودتر برو

نمیشه که تا مرد تو خونه است به همه چی دخالت میکنه از لباس بیرون تا اینکه کجا میری با چی میری من برسونم زود بخر برگردیم خلاصه تا کوفت نکنن ول نمیکنن که خرید هم بیاد انقد تلفنش زنگ میخوره که آدم دیوونه میشه  سخت پسند ام هست یا باید کل بازار رو بچرخه یاهمون اول کاری میگه اینا خوب نیست ذوق آدم میره