2777
2789
عنوان

بله برون دختر عمومه بد مارو دعوت نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 87 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسادت نکردیم چون میدونم ارزش اینم ندارن☺️

شاید فکر کنین حسادت نمیکنین، ولی حرفاتون همش تحقیر کردن اون پسر و خونوادشو و خونواده عموتونه،اینا نشونه های حسادته و با اینا داری به خودت آرامش میدی.

از این که بین شما و خونواده ی اون عموت فرق گذاشتن شاید قابل قبول باشه ناراحتیتون

ولی خوشحالیتون از اینکه اون پسر به قول خودت مالی نیست ، بنظرت نشونه ی چیه؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
قراره تالار بگیرن جشن عقدو فکرکنمولی خوب منطقی نیست تو به یکی از عموهات بگی ولی به بقیه نگی

ما که معمولا بله برون رو مختصر میگیریم. چند تا بزرگتر میرن. مثلا عمو و عمه ی بزرگ، خاله و دایی بزرگ و بابابزرگا  و مامانبزذگا. همینم با اعضلی اصلیه خانواده 20 نفر میشن. به هر حال طرف مقابلم مهمون داره. باید جا بشن تو خونه دیگه. 

شاید فکر کنین حسادت نمیکنین، ولی حرفاتون همش تحقیر کردن اون پسر و خونوادشو و خونواده عموتونه،اینا نش ...

حرف بود و حسادت نبود

از این صورت میگم مالی نیست چون خانواده پسره هم زیاد انچنانی خوب نیستن پدر معتادو... 

Gilan🥺💚

ما شمالیا نصفمون بله برون رو تو حیاط میگیریم صندلی و...

منم شمالی هستم. بله برون مراسمی هست که مهریه تعیین میشه، نامزدی هم که جشن بزرگتره معمولا تو حیاط یا تالار میگیریم دیگه. منظورت دقیقا کدومه؟

منم شمالی هستم. بله برون مراسمی هست که مهریه تعیین میشه، نامزدی هم که جشن بزرگتره معمولا تو حیاط یا ...

واسه ما خواستگاری میان مهریه و حرف هارو میزنن

بله برون یا یسریا تو خونه میگیرن یا حیاط که

که نشون میندازن

این چیزی که من میدونم گفتن تو تالار هم میگیرن حالا نمیدونم چیو شایدم جشن عقدو میگیرن که قراره دعوت کنن مارو☺️

Gilan🥺💚

ازدواج اولم پسرعمم برای عروسیم نیومده بود خیلیی ناراحت بودم ازش،بهش گفتم‌عمو چرا نیومدی واسه عروسیم

گفت فرانسه بودم،منم‌گفتم عروسی بگیرم دعوتش نکنم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اگر پدر بزرگ یا مادر بزرگت برای پدرت ارزش قائل باشن نمیرن

وااااا 

بله برون همه رو نمیگن که

معمولا بزرگ‌ترهای فامیل رو میگن 

این عمویی که دعوت شده یا بزرگتر بوده یا صمیمی تر بوده به نمایندگی از تمام عموها ایشون دعوت شده 

طبیعیه دیگه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

قراره تالار بگیرن جشن عقدو فکرکنمولی خوب منطقی نیست تو به یکی از عموهات بگی ولی به بقیه نگی

منطقی ترین تصمیم برای بله برون همینه پنج تا عمو داری یکیشون رو دعوت می‌کنی به نمایندگی از خانواده پدر عروس قرار نیست کل طایفه بیان بله برون که

عجیبه واقعا یا همه رو باید میگفتن یا هیچکس رو😬

چون نمیتونه همه رو دعوت کنه هیچکس رو دعوت نکنه؟ این چه استدلالیه! بله برونه چیز خاصی نیست که معمولا گزینشی دعوت میکنن