2777
2789
عنوان

بهترین سن ازدواج کی هست با دلیل

142 بازدید | 22 پست

؟

عشق های من💓آلن دلون💓مایکل جکسون💓مریلین مونرو💓رومی اشنایدر💓جیمز دین💓جین فوندا💓نیکول کیدمن💓آدری هپبورن💓بردپیت💓لئوناردودی کاپریو💓تام کروز💓جانی دپ💓مهستی و هایده💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر وقت آدم از همه نظر به پختگی رسیده باشه و شرایطش اوکی باشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
هر سنی ک عقلت کامل شده باشه و بدونی چطور تو زندگی باید با مشکلات برخورد کنی

یعنی مثلا ۱۴سالگی هم اوکیه؟

عشق های من💓آلن دلون💓مایکل جکسون💓مریلین مونرو💓رومی اشنایدر💓جیمز دین💓جین فوندا💓نیکول کیدمن💓آدری هپبورن💓بردپیت💓لئوناردودی کاپریو💓تام کروز💓جانی دپ💓مهستی و هایده💓

من ۱۸ ازدواج کردم جدا شدم مردم پدرمو در اوردن 

نمیدونم اینا که سنشون بالا جدا نمیشن؟

خب طدف مشکل داشت باز عقلم رسید رابطه نداشتیم و سریع فهمیدم مشکل داره با مشاور صحبت کردم و بردمش و تو عقد جدا شدم

بلوغ فکری رسیده باشی درامد داشته باشی مستقل و آمادگی 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎