2777
2789
عنوان

بهترین سریالی که دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست
مشتاقم کردی ببینمش زودتر

ببین اوایل یکم تحمل کن تا رو دور بیفته 

یه ذره از نظر فنی خیلی پر رنگ و لعاب و جذاب نیست چون زمان ساختش هم نسبتا قدیمیه 

عوضش فیلم نامه اش بیسته 

شخصیت پردازی ها خیلی قشنگن خیلی

تو چی توصیه میکنی ببینم؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من دارم استرنجر تینگز رو میبینم فصل جدیدش اومده عاشقشم

من فصل اول قسمت یک و دو رو دیدم نمیدونم چرا جذب نشدم 

میشه بگی از کی جذاب میشه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا اونجا دیدم نورسما و اوموت جدا میشنبعدش نورسما میره با روزگار ازدواج میکنه؟

از روزگارم جدا میشه با فراز ازدواج میکنه😂 الان فرازم دوسش نداره فک کنم بهش خیانت کنه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

من دارم استرنجر تینگز رو میبینم فصل جدیدش اومده عاشقشم

اسمش و شنیدم به نظرم جالب میاد

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

تشکر تشکربریکینگ بداگه ندیدی البته🤍

خیلی عجیبه که ندیدمش :))

حس میکنم فضاش سرد و مردونه است

زمخت و خشک به نظرم میرسه 

نمی‌دونم از پوسترش جذبش نمیشم... 

من فصل اول قسمت یک و دو رو دیدم نمیدونم چرا جذب نشدم میشه بگی از کی جذاب میشه؟

هر فصل جذاب تر و پر ماجرا تر میشه من فصل مورد علاقه ام فصل سوم هست شایدم چون من عاشق سریال تخیلیم انقدر دوستش دارم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من عشق فیلمم برو سبد رخت چرک رو نگاه کن تنها سریالیه ک تا اخر برام جذاب بود و بعدش عشق بی حد و مرز ...

اونکه عاشقشم

یه بار دیدمش حتی از شربتم بهتره باید بگم عالیه👌

خیلی عجیبه که ندیدمش :))حس میکنم فضاش سرد و مردونه استزمخت و خشک به نظرم میرسه نمی‌دونم از پوسترش جذ ...

درسته

حتی ممکنه تا اخر فصل یک هم زیاااد مشتاق نباشی ادامه اش بدی ولی واقعا ارزش دیدن داره

با شما مخالفم.

از روزگارم جدا میشه با فراز ازدواج میکنه😂 الان فرازم دوسش نداره فک کنم بهش خیانت کنه

نورسما حقش نبود بیچاره هرکی بهش میخوره عوضیه ارطغرل بهش میومد کاش با ارطغرل ازدواج کنه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اسمش و شنیدم به نظرم جالب میاد

حتمااا ببین یکی استرنجر تینگز یکی فرام این دوتا عالین

نورسما حقش نبود بیچاره هرکی بهش میخوره عوضیه ارطغرل بهش میومد کاش با ارطغرل ازدواج کنه

نه خب بعد مرگ مامانش اخلاقش تغییر کرد انقدر غر زد فراز دلزده شد به همه میپرید

حتمااا ببین یکی استرنجر تینگز یکی فرام این دوتا عالین

باشه میبینم ممنون♥عاشق فیلم های هیجانیم