2777
2789
عنوان

مامانم اصلأ وجدان نداره😭😭😭😭

190 بازدید | 14 پست

بازم میخوام تاپیک تکراری بزنم 

دیشب بزور ساعت چهار صبح خوابم برده ساعت ۹ صبح مامانم چرخ گوشت رو روشن کرده لباسشویی روشن کرده روی گاز غذا درست کرده از ۹ صبح تا الان زودپز رو روشن کرده بعضی وقت ها شک میکنم که مادرم باشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پذیرایی مون کوچیکه و آشپزخانه داخل پذیرایی 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تایم خواب شما مشکل دارهن تایم کاری اون مادر بیچاره که برا شکم خودت سرپا وایمیسه

بهش گفتم از ساعت ده صبح شروع کن😭😭 من خودم ۱۰ آشپزی کنم ۱۲ آماده میشه بخدا 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

عزیزم اگه اینکارارو نکنه کی میخواد غذا آماده کنه کی لباساتونو بشوره کی کارهای خونه رو بکنه که تمومی نداره و همه هم زن خونه رو مقصر میدونن اگه کوچکترین ایرادی باشه تو کارهاش یا سروقت اماده نکنه 

عزیزم سعی کن زمان خوابتو با مادرت یا بقیه اعضای خونه تنظیم کنی 

خب گلم از کجا بدونه 4 صبح خوابیدی، ساعت نه دیگه وقت شروع کار و آشپزی هست، اگه ساعت 12 غذا حاضر نباشه باز میگی بی وجدانه غذا آماده نکرده

فقط 39 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

بخدا خیلی پرویی ،تو ۴خوابیدی مقصر اون بنده خداس 

خب الان یکی دویاعت دیگه همه ازش نهار میخوان ،لباس باید شسته بشه یعنی چی ،تو زود بخواب 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
عزیزم اگه اینکارارو نکنه کی میخواد غذا آماده کنه کی لباساتونو بشوره کی کارهای خونه رو بکنه که تمومی ...

بابام آدم حساسی نیست که بگه چرا غذا دیر شده منم گفتم ساعت ده شروع کن بخدا به حال خرابی پیدا میکنم که باورکردنی نیست دلم نمی‌خواست الان بیدار بشم چون ۴ خوابم برده بود😔😔بهشم گفتم التماسش کردم تو خواب 

بابام آدم حساسی نیست که بگه چرا غذا دیر شده منم گفتم ساعت ده شروع کن بخدا به حال خرابی پیدا میکنم که ...

الهی عزیزم

اتاق دیگه نیست اصلا؟که بری درو ببندی یا یه آهنگ که باعث خواب بشه بذاری هندزفری بذاری خوابت ببره