2777
2789
عنوان

ازدواج نیست که رسما اسیر شدنه😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4014 بازدید | 172 پست
شغل همسر شما چیه .همسر من کارمند دولت هم بود خیلی اسم رسم داره یه شهر روش قسم میخوردن خیلی مذهبی بود ...

شوهرم شغلی نداره لیسانس داره اما بیکاره شغلش آزاده ازم دوره میره تهران کار میکنه ۴۰ روز یبار میاد پیشم اگه خدا بخواد قراره ماهم ببره پیش خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اگ قانونی بیاد بگه ک دیگه تعیین مهریه ممنوعه حتی به اندازه ی هزار تومن،اونوقت میتونیم بگیم سل ...

الان ۱۴ تا سکه نزدیک ۲ میلیارد پوله این پول تو این دوره اصلا پولی نیست درست ولی خب خیلی از جوان ها توان پرداخت همین ۲ میلیارد رو هم ندارن بعد چطوری ۱۰۰ سکه پرداخت کنه ؟خیلی بخاطر همین چندین سال تو زندان می موندن چه سودی داشت زندان بودنش ؟؟؟الان بخاطر این که پرداخت مهریه های سنگین سخته آوردن قانون گذاشتن که هر کسی بیشتر از ۱۴ سکه داره طرف رو‌ نندازه زندان برای کم کردن زندانی همچین قانونی گذاشتن

خب حقوق ضمن عقدو بگیریدمن حق تحصیل و کار و خروج از کشورمو گرفتم

عزیزم چرا باید حقوق طبیعی مونو بگیریم؟ حقوق و باید داشته باشیم.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

به نظرم زود بود کلثوم اکبری رو اعدام کردن 

باید چند تا از این مردها رو میسپردن دستش بخدا

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

عزیزم چرا باید حقوق طبیعی مونو بگیریم؟ حقوق و باید داشته باشیم.

قانون کشور اینه چکار کنیم؟ حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه که حقوق طبیعیمونو بگیریم وگرنه هرسال قانون داره بیشتر و بیشتر به نفع مردا میشه کاری هم از دست ما برنمیاد چون ما قانونو نمینویسیم که

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

چرا میزنن ،اگه صد هزار تام باشه میزنن،وقتی می خوای بگیری اول نگاه می کنن ببینن طرف چه قدر مال و اموا ...

اهان خداروشکر😂

خوب این مدلی که از قدیم همین بوده

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خدای منه تو کره خاکی آره خوبه خانوادش دوسال پیش یکبار اشکمو درآوردن بخاطر بی کس بودنم از اونوقت تا ا ...

خداروشکر.خدا برای هم حفظتون کنه.جلو کسی ازش تعریف نکن

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲