2777
2789
عنوان

ازدواج نیست که رسما اسیر شدنه😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 172 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه میلیار و خورده ای برای زنی که با همه نداری و سختی های زندگی ساخته و زندگی جمع کرده برای شوهرش و ا ...

اون خانم‌باید حواسشو تو زندگی جمع کنه برای خودش طلا و پس انداز جمع کنه تا وقتی مرد همچین غلطی کرد حالشو بگیره

اون چیزاییم ک شما گفتین تو شرایط ضمن عقد میشه از اقا گرفت ولی درکل نمیدونم‌چرا ب اقایون انقدر بها داده میشه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بنظرم اصلا همه حقا رو بگیرنمهریه هم هیچی ندنولی فقط و فقط یه حق تیر بدنیعنی هر موقع صلاح دونستیم بتو ...

مگه ما وحشی و آدمکشیم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

واقعااااا

منه خر که اونموقع هیچی نمیفهمیدم 

بابا میخواس ۵ سکه مهریم باشه 

خدا خیر مامانم بده زنگ زد گف نه ۷۲ تا 

چقد من خرررررر بودم خاک بر سرم 💔😭😭

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

مگه شماها برادر و پسر ندارین فردا عروس میاد مهریه میخواد پس نیمه پر لیوان را نگاه کنید😂😂😂😂😂

نه عزیزم

بحث بحث حقوق ضایع شده ی زن هاس 

وگرنه مهریه هم چندان قبول ندارم 

حق نصف شدن اموالی که  بعد از  ازدواج به دست میاد به نظرم منطقی تر از مهریه اس 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

حالا شوهرت خوب هست یا نه؟؟

خدای منه تو کره خاکی آره خوبه خانوادش دوسال پیش یکبار اشکمو درآوردن بخاطر بی کس بودنم از اونوقت تا الان نرفته خونه خانوادش و حتی تماسم باهاشون نگرفته من نخواستم ازش ها خودش بخاطر دلم ک شکست این تصمیم رو گرفت کلی کارها برام کرده شوهرم نیست ، پدرمه مادرمه رفیق صمیمیمه برادرمه همسرمه گاهی وقتها هم با خدا اشتباه میگیرمش

برای منی ک جز همسرم هیچکسی رو تو این دنیا ندارم اگه مهریه بشه صفر سکه و بگن مردها روزی ۳ بارم میتونن ...

ماییم که تو خونه ماذر پدر به دنیا اومدیم وضعمون همینه 💔

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

واقعااااامنه خر که اونموقع هیچی نمیفهمیدم بابا میخواس ۵ سکه مهریم باشه خدا خیر مامانم بده زنگ زد گف ...

حالا غصه نخور 

ایشالله تا همیشه خوشبخت کنار هم باشید 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

حالا غصه نخور ایشالله تا همیشه خوشبخت کنار هم باشید

😢