2777
2789
عنوان

ازدواج نیست که رسما اسیر شدنه😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 172 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ک از اولشم از ازدواج دنبال پول و مهریه نبودمالانم برام مهم نیسبرا پسر ندار بیکار ایرانی چ فرقی می ...

اصلا بحث مهریه نیست 

بحث اینه حقوق زنها داره نادیده گرفته میشه

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

یعنی بیشتر از 14 تا نمیشع بزنیم ؟من چند وقت دیگه عقدمه که😐😐😐

چرا می تونید بگیرید اینجوری نیست که فقط حکم زندان لغو شده تا ۱۴ سکه زندانی داره بیشتر از اون زندانی نداره چون خیلی ها بخاطر مهریه بالا که نمی تونستن پرداخت کنن چندین سال تو زندان بودن الان اون حکم لغو شده

من دیدم به همه آقایون بد شده میترسم کلا جدی میگم چون ازدواج اول کسی زا نداشتم همسرم هم رابطه گروهی م ...

خیلی شرایطت بد بود انشاالله خدا کمکت کنه و یه ازدواج موفق داشته باشی

من پدرو مادرم فوت شدن و منو عموم و زن عموم بزرگ کردن بعد از ازدواجم محل سگم بهم نذاشتن یکبارم خونشون ...

روحشون شاد عزیزم

باز خداروشکر که حداقل خدا واست همسر خوبی کنار گذاشت 

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

خیلی شرایطت بد بود انشاالله خدا کمکت کنه و یه ازدواج موفق داشته باشی

شغل همسر شما چیه .همسر من کارمند دولت هم بود خیلی اسم رسم داره یه شهر روش قسم میخوردن خیلی مذهبی بوده گول ظاهرش را خوردم امیدم بخداست

اصلا بحث مهریه نیست بحث اینه حقوق زنها داره نادیده گرفته میشه

بنظرم اگ قانونی بیاد بگه ک دیگه تعیین مهریه ممنوعه حتی  به اندازه ی هزار تومن،اونوقت میتونیم بگیم سلب حق شده

ولی الان گفتن هرچقد توافق کردین مهریه بذارین ولی فقط برای ۱۴تا مرد حبس میشه برا بقیش توقیف اموال و...

برا بقیه حقوق هم مث حق خروج تحصیل و... میتونن توافق کنن تو عقدنامه