2777
2789

اکس مگه نی دیگه چرا برات مهمه 

هر چند میفهمم آدم اذیت میشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ی شب ک خیلی باهم خوب بودیم منو رسوند خونه و دیگ جوابمو نداد بدون هیچ حرفی نمیدونی چقدر سختمه

یعنی برات توضیح نداد چرا 

قربونت برم 🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من درکت میکنم دردتو کشیدم کسیم نبود کمکم کنه.....

هیچوقت برنگشت؟ امیدی نداشته باشم؟ 

دیشب خواب میدیدم دختره از همه جا بلاکش کرده بود 

ی نامه نوشته واسه دختره که فردا ساعت هفت و نیم اینا میام دنبالت جوابمو بده توروخدا 

😔😔😔 

بیدار شدم دیدم خواب دیدم نفسم بالا نمیومد الانم پنج شنبه ها همش باهم بیرون می‌رن دیونه شدم از بس جکشون کردم 

اخه ی شب ک خیلی باهم خوب بودیم منو رسوند خونه و دیگ جوابمو نداد بدون هیچ حرفی نمیدونی چقدر سختمه

چند وقت با هم بودین؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
یعنی برات توضیح نداد چرا قربونت برم 🫂

نه 😔

میتونست بگه نمیخام باهم باشیم یا دلیلش اینه 

نمیدونم چیشد یهو انقد همون شب پیشونیم بوس کرد منو رسوند خونه وایساد برم داخل 

قرار شد آخر هفته همو ببینیم ولی نیمد ک نیمد 

هیچوقت برنگشت؟ امیدی نداشته باشم؟ دیشب خواب میدیدم دختره از همه جا بلاکش کرده بود ی نامه نوشته واسه ...

برگشت ولی برای سواستفاده و دوباره رفت

من هنورم دوسش دارم و دارم نابود میشم 

هر روزی که میگذره بیشتر حالم بد میشه

اینم رفته تو رابطه بهتره بیخیالش شی اگه میتونیی...

نه 😔میتونست بگه نمیخام باهم باشیم یا دلیلش اینه نمیدونم چیشد یهو انقد همون شب پیشونیم بوس کرد منو ر ...

پای کسی در میون بوده

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤